Νεφέλη Κουρή για τη ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ:«Kάναμε συνεδρίες με ψυχίατρο...»

0
Φέτος, η Νεφέλη Κουρή πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά, «Η λέξη που δε λες»,που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ. Τι σχέση έχει με τον αδερφό της; 



«Τον αγαπάει και τον φροντίζει. Ταράζεται πολύ όταν μαθαίνει για το πρόβλημά του. Δεν ξέρει πώς να φερθεί. Εσωτερικεύει τα συναισθήματά της. Ξαφνικά όλοι αρχίζουν να ασχολούνται μόνο μαζί του και νιώθει παραμελημένη. Γι' αυτό δημιουργεί σχέση με ένα αγόρι, τον Θοδωρή, που η οικογένειά του είναι πολύ διαφορετική από τη δική της. Ο πατέρας του είναι απατεώνας, συνεπώς ,τη σχέση αυτή οι δικοί της δεν την εγκρίνουν. Όμως, εκείνη θέλει κάπου να εναποθέσει την αγάπη της, ίσως και να τραβήξει την προσοχή της οικογένειάς της. Δυστυχώς,το αγόρι αυτό δεν της φέρεται καλά».



Με τη μητέρα της πώς τα πάει; 

«Είναι δεμένες, αγαπιούνται πολύ, παρά τις συνηθισμένες κόντρες λόγω εφηβείας».

Τι γνώριζε για τον αυτισμό πριν βρεθεί στη σειρά; 

«Ήξερα πολλά πράγματα γύρω από το θέμα. Έχω σπουδάσει στο Τμήμα Ψυχολογίας. Η μητέρα μου είναι παιδοψυχολόγος και ασχολείται με αυτά τα παιδιά. Ήταν διπλό επομένως το ενδιαφέρον για μένα. Πολλές φορές προσπαθούσα να βοηθάω στο γύρισμα. Παράλληλα, βέβαια, διαβάσαμε πολύ και κάναμε συνεδρίες με ψυχίατρο».

Είναι ακόμα ταμπού, πιστεύεις; 

«Στην Ελλάδα δυστυχώς είναι. Όμως, οι γονείς όλο και περισσότερο πηγαίνουν τα παιδιά τους για διάγνωση και αποδέχονται το πρόβλημα. Έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση και ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο. Ένας στόχος της σειράς είναι αυτός. Ο αυτισμός δεν είναι αρρώστια. Όταν δεν μιλάμε για τον βαρύ αυτισμό, αλλά για ένα παιδί λειτουργικό, όπως το δικό μας, πρόκειται για μια ιδιαιτερότητα, που αν το δουλέψεις και το πας σε ειδικούς μπορεί να ζήσει φυσιολογικά».

Πηγή:Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !