Kάηκε το αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Το πήγαινε με πρώτη ταχύτητα για 10 χιλιόμετρα.

0
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση στη showbiz τους τελευταίους μήνες, πόσταρε στο facebook προχθές το απόγευμα μια φωτογραφία της μπροστά από ένα πολυτελές αυτοκίνητο, που, όπως ισχυρίστηκε σε σχετικό σχόλιο το οποίο έκανε στη σελίδα της, είναι το νέο απόκτημά της.


Μόνο που δεν πρόλαβε να το χαρεί. Λίγες ώρες αργότερα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, η μηχανή της BMW είχε γίνει... κάρβουνο! Πώς τα κατάφερε; Εύκολα!

Το super car που οδηγούσε, έχοντας τον μάνατζέρ της στη θέση του συνοδηγού και τη σκυλίτσα της Πάρις στο πίσω κάθισμα, λειτουργεί τόσο με αυτόματο σύστημα όσο και με ταχύτητες.

Η Τζούλια, όμως, που ξέρει μόνο από αυτόματη οδήγηση, δεν ρύθμισε σωστά το όχημα και το οδήγησε με πρώτη ταχύτητα για περίπου 10 χιλιόμετρα. Αποτέλεσμα; Ενώ βρισκόταν σε κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, η μηχανή άρχισε να κάνει θορύβους και να βγάζει καπνούς, ενώ λάδια χύθηκαν στο οδόστρωμα. Κάποια στιγμή ακούστηκε ένας δυνατός ήχος.

Έντρομη τότε, η ξανθιά celebrity σταμάτησε στη μέση του δρόμου και πετάχτηκε έξω. Το ίδιο έκανε και ο συνεργάτης της. Πάνω στη βιασύνη τους, μάλιστα, ξέχασαν την Πάρις. Ευτυχώς, η Τζούλια τη θυμήθηκε γρήγορα και έτρεξε πανικόβλητη να σώσει τη σκυλίτσα της. «Φοβήθηκε μη γίνει καμία έκρηξη.

Ηταν σε κατάσταση σοκ» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, άνθρωπος από το περιβάλλον του μοντέλου, που συναντήθηκε μαζί του μετά το περιστατικό, μαθαίνοντας τα καθέκαστα από πρώτο χέρι.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !