Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο φίλος 10 χρόνων που φέτος γίνεται συνεργάτης της

0

Η γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το νέο μέλος της ομάδας της στο Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μου μετρά πολλά χρόνια. Θαμώνες στο Stars στην Αγία Παρασκευή προ 10ετίας θυμούνται τον Σάββα Πούμπουρα να καταφτάνει με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του στο καφέ, όπου εκείνη την εποχή η Κωνσταντίνα εργαζόταν. 

«Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα από τη Ρόδο για να σπουδάσω, έπιασα δούλευα στο Stars στην Αγία Παρασκευή, όπου ο Σάββας ερχόταν συνέχεια γιατί έμενε τότε στην ευρύτερη περιοχή. Δεν γνωριστήκαμε όμως εκεί, είχαμε κοινούς φίλους και είχαμε υπάρξει από πριν σε κοινές παρέες», λέει η παρουσιάστρια για το νέο μέλος που εντάσσεται φέτος στην τηλεοπτική της παρέα. Ήταν μια πρόταση δική της και εύχεται η επαγγελματική τους χημεία να είναι εξίσου καλή με τη φιλική. «Τον ξέρω σε διαφορετικό πλαίσιο, φιλικό, δεν έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, αλλά είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω αναμνήσεις από μια εποχή της ζωής μου που θυμάμαι πολύ γλυκά. Ήταν πολύ ωραία χρόνια της ζωής, ξέγνοιαστα χρόνια, παρόλο που από τότε δούλευα πολύ». Από το πρώτο έτος της σχολής της, εδώ και 11 χρόνια, πάντα φρόντιζε να συνδυάζει τη φοιτητική ζωή με την part time εργασία γιατί ήθελε να είναι αυτάρκης και να μην επιβαρύνει τους γονείς της, όπως λέει στο περιοδικό People 

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε καφετέρια κοντά στο πρώτο μου σπίτι στου Ζωγράφου. Δεν το είχα καθόλου με το δίσκο, όμως, πρέπει να έχω «λούσει» τουλάχιστον 5-6 πελάτες! Αλλά ήμουν ευγενική, ζητούσα συγνώμη και ευτυχώς τα ροφήματα δεν ήταν ζεστά!», θυμάται γελώντας. Στη συνέχεια δοκιμάστηκε σε πολλά. «Δούλεψα σε δικηγορικό γραφείο, σε ιταλικό εστιατόριο, σε ασφαλιστική εταιρεία. Ήταν μια εποχή που οι ασφαλιστές έπαιρναν μεγάλα μπόνους και είχαν περιθώριο εξέλιξης, έτσι είχα πάει να δω αν μου ταιριάζει. Έκανα πολλά και από όλα κάτι έμαθα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !