Απίστευτη αντίδραση του Justin Bieber: Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε επειδή ούρλιαζαν οι θαυμαστές του

0

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι θαυμαστές του Justin Bieber κατά την διάρκεια συναυλίας του στο Manchester Arena, καθώς ο τραγουδιστής πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από την σκηνή, επειδή… ούρλιαζαν! 

«Εκτιμώ τη στήριξη και την αγάπη, αλλά τα ουρλιαχτά πρέπει να σταματήσουν», είπε ο 22χρονος star, αλλά οι θεατές συνέχισαν να στριγκλίζουν. Έτσι, αυτός πέταξε, φανερά ενοχλημένος, το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή, με τον κόσμο να γιουχάρει. 

Το περιστατικό μεταδόθηκε αμέσως στα social media, πυροδοτώντας ποικίλες αντιδράσεις, καθώς κάποιοι επέκριναν τον Justin και άλλοι τον δικαιολόγησαν. 

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, ο τραγουδιστής επέστρεψε για να ολοκληρώσει το show του. «Ο λόγος για τον οποίο στεναχωρήθηκα νωρίτερα είναι επειδή ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο και τραγουδάω για να μοιράζω χαμόγελα. Ένιωσα ότι δεν μου ανταποδώσατε τον ίδιο σεβασμό και αυτό με πόνεσε. Αλλά θα τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε με ένα τελευταίο τραγούδι», ανέφερε ο Justin και αποχαιρέτησε το κοινό με την επιτυχία του «Baby».

Δείτε το βίντεο απο την συναυλία εδω : Justin Bieber walks off stage after got booed for asking fans not to scream Manchester Purpose Tour

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !