H Όλγα Τρέμη εξομολογείται:«Η ζωή χωρίς το MEGA είναι χάλια.Προφανώς αναζητώ δουλειά»

0

Η Όλγα Τρέμη αποτελεί ένα δυνατό όνομα των εγχώριων media που βρισκόταν για πάρα πολλά χρόνια στα δελτία του Μega,κι ως εκ τούτου είναι ταυτισμένο με τον σταθμό. Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης,λοιπόν,μιλά στο protothema ,μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο άλλοτε κραταιό κανάλι,κι αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε συζητήσεις...


Πώς είναι η ζωή χωρίς το MEGA; 

''Χάλια. Το MEGA για μένα ήταν το δεύτερο σπίτι μου, καθώς εκεί περνούσα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μου επί δέκα χρόνια. Κατ’ ανάγκη, λοιπόν, μετά από τόσο καιρό μπλέχτηκα με τον σταθμό και συναισθηματικά. Βέβαια, το MEGA δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Το MEGA είναι οι άνθρωποί του και τώρα που το κανάλι θα λείψει -πολύ φοβάμαι ότι σύντομα θα μας αφήσει και τυπικά εκτός από ουσιαστικά- δημιουργείται ένα ευρύτερο κενό, το οποίο δεν αφορά μόνο το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Εννοείτε την πολιτική θέση που εξέφραζε το κανάλι;

''Εννοώ κάτι βαθύτερο. Ο,τι κι αν λένε για το MEGA, που του χρεώνουν «διαπλοκή» -εντελώς άδικα βέβαια, θα έλεγα ότι ήταν ένα κανάλι θεσμικό. Δηλαδή επεδείκνυε σεβασμό σε μια σειρά από αρχές και αξίες. Κι αυτό είναι σημαντικό μιλώντας για τη δημόσια ζωή μιας χώρας όπως η Ελλάδα, όπου οι θεσμοί προστασίας του δημόσιου συμφέροντος, αντί να ενισχύονται, αδυνατίζουν εδώ και πολλά χρόνια. Ως τέτοιο κανάλι, πιστεύω ότι είχαμε έναν πολύ ισχυρό δεσμό με αυτό που ονομάζουμε «αστική τάξη». Και όταν λέω «αστική τάξη», εννοώ τη μεσαία τάξη. Εννοώ ανθρώπους νοικοκύρηδες, αξιοπρεπείς, που πιστεύουν στην οικογένεια, που προσπαθούν να προκόψουν όχι διά της τεθλασμένης, άρα πιστεύουν και στην αξιοκρατία. Αστική τάξη στο δικό μου μυαλό είναι οι δημοκράτες με την ουσιαστική έννοια του όρου και όχι με βάση κομματικές ταμπέλες, ενίοτε αυθαίρετες. Είναι εκείνοι που δείχνουν ευαισθησία και σεβασμό απέναντι στην τρίτη ηλικία, δεν πουλάνε τους φίλους τους, είναι ανεκτικοί απέναντι στη διαφορετικότητα και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους''.

Εσείς προσωπικά σε τι είδους επαγγελματική φάση βρίσκεστε αυτή την περίοδο; 

''Πολύ απλά και πολύ λαϊκά, προφανώς αναζητώ δουλειά. Και εξίσου προφανώς κάνω κάποιες συζητήσεις, οι οποίες όπως κάθε άλλη συζήτηση που έχω κάνει στο παρελθόν είναι απολύτως εμπιστευτικές. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί θα ήταν σαν να πιέζω, σαν να προκαλώ. Αυτό είναι έξω από μένα. Γιατί να το κάνω; Η επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην αγορά''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !