«Friends»: Ποια ηθοποιός μετάνιωσε για την συμμετοχή της στη σειρά που άφησε εποχή;

Unknown
0

Η σειρά «Friends», αναμφίβολα έχει αφήσει εποχή! Έχει χαρακτηριστεί «θρυλική σειρά» κι αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς ακόμη και σήμερα πολλοί την βλέπουν μέσω διαδικτύου.


Πολλοί ηθοποιοί θα έδιναν «μάχη» για να συμμετέχουν τότε στην σειρά, έστω και ως guest stars. Μια από τις ηθοποιούς που είχε την τύχη να εμφανιστεί σε κάποια από τα επεισόδια, φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη. Σε πρόσφατη συνέντευξη της φαίνεται μετανιωμένη, καθώς τόνισε πως ίσως να μην συμμετείχε αν ήξερε περί τίνος πρόκειται.

Η Elle Macpherson, η οποία εμφανίστηκε στην έκτη σεζόν της σειράς ως guest star, αλλά χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα highlights της, παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Week. Αναφερόμενη στην συμμετοχή της τότε, δήλωσε πως είναι κάτι που ίσως να μην το έκανε: «Εάν γνώριζα πόσο σημαντική θα ήταν αυτή η σειρά στην Αμερική, ή για πόσο καιρό θα παιζόταν στην τηλεόραση, ίσως και να μην είχα επιλέξει να το κάνω».


Μάλιστα, τόνισε πως της είχε γίνει πρόταση να συνεχίσει να εμφανίζεται στην σειρά, ωστόσο η ίδια απάντησε αρνητικά, λόγω του ότι έμενε στο Λονδίνο. Το 51χρονο πρώην μοντέλο, τελείωσε την συζήτηση περί του θέματος λέγοντας πως ο γιος της, Cy, ο οποίος είναι 13 χρονών παρακολουθεί την σειρά: «Αυτός και οι φίλοι του, δεν μπορούν να διαχωρίσουν την διαφορά χρόνου του τότε και του σήμερα».
 peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !