Η ΕΛΛΑΔΑ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στη Eurovision 2017

0
H Ελλάδα  θα είναι παρούσα στο Κίεβο και στην 62η Eurovision,σύμφωνα με όσα το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE πληροφορεί,βασιζόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα που μόλις σήμερα με τη σειρά της δημοσιεύει τη συγκεκριμένη πληροφορία.
Έτσι φαίνεται ότι η χώρα μας επιβεβαίωσε και την επόμενη  συμμετοχή μας τον προσεχή Μάιο, ενώ οι 'Έλληνες οργανωμένοι φαν περιμένουν και την επίσημη ανακοίνωση από τη Δημόσια τηλεόραση μιάς που η ημερομηνία λήξης των συμμετοχών φαίνεται να είναι η 10η Οκτώβρη για κάθε χώρα.
 Ταυτόχρονα (και τυχαία άραγε?) κυκλοφόρησαν φήμες ότι το "Number One" κορίτσι για την Ελλάδα σε αυτό το διαγωνισμό η Έλενα Παπαρίζου όχι απλά σκέφτεται μία ακόμα συμμετοχή με τα Ελληνικά χρώματα στο διαγωνισμό, αλλά το θέλει και συζητάει για αυτό.Η καλλιτέχνιδα προσπάθησε και πριν λίγα χρόνια να "επιστρέψει" στο διαγωνισμό χωρίς όμως τελικώς να τα καταφέρει,μιας που η επιλογή τελικώς των Σουηδών ήταν άλλη για τον εκπρόσωπο της χώρας τους.
Να θυμίσουμε ότι το Κίεβο είναι η πόλη που πετύχαμε τη μοναδική μας νίκη ως χώρα σε αυτόν τον  διαγωνισμό το 2005.
 Αυτή θα είναι η 39η συμμετοχή της χώρας μας στα 62 χρόνια ζωής του διαγωνισμού,ενώ το συγκρότημα των ARGO ήταν η τελευταία συμμετοχή μας με το "Utopian land" που δεν κατάφερε να προκριθεί στον "τελικό" της διοργάνωσης
"Καλή επιτυχία Ελλάδα "

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !