Ο εκκεντρικός «Dr House» απέκτησε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ

0

Ο Χιού Λόρι, ο αξεπέραστος για εκατομμύρια θαυμαστές του,«Dr House», απέκτησε το δικό του αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» του Χόλιγουντ. 

«Είμαι 57 χρονών και έζησα μια ζωή εξαιρετικά τυχερή από την αρχή μέχρι το τέλος και, σχεδόν καθημερινά περιμένω να μου πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι για να διορθώσω αυτή την αδικία», δήλωσε ο ηθοποιός εγκαινιάζοντας το αστέρι του σε ειδική τελετή στο Λος 'Αντζελες. Μάλιστα, ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως αρκετοί είναι οι νέοι που αποφάσισαν να γίνου γιατροί, εξαιτίας της δημοφιλούς σειράς. «Έχω χάσει στο μέτρημα τον αριθμό των νέων που έχω συναντήσει και σπουδάζουν ή ασκούν την ιατρική γιατί είδαν τον "Dr House",...», είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της τελετής. 

Για την ερμηνεία του στο «Dr House», ο Χιού Λόρι, εκτός από το δικό του «αστέρι», κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες, το 2006 και το 2007, και ήταν επτά φορές υποψήφιος στα Emmy, στα βραβεία της αμερικανικής τηλεόρασης. 

Ο Λόρι, πατέρας τριών παιδιών, ενηλίκων πλέον, που υπήρξε κάποτε ο καλύτερα αμειβόμενος τηλεοπτικός ηθοποιός του κόσμου, είναι επίσης παραγωγός, σκηνοθέτης, συγγραφέας ενός μυθιστορήματος και μουσικός τζαζ. 

Γεννημένος στην Οξφόρδη της Αγγλίας, άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ δίπλα στις ηθοποιούς Εμα Τόμσον και Τίλντα Σουίντον, έχοντας εγκαταλείψει το όνειρο να γίνει ολυμπιονίκης στην κωπηλασία όπως ο πατέρας του. 

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !