Ο Σωκράτης Αλαφούζος μιλάει για την οντισιόν και το ρόλο του στο Criminal Minds!

0

Ο Σωκράτης Αλαφούζος, που ζει πλέον στο Λος Άντζελες περιγράφει στο People και τον Άρη Βασιλειάδη την οντισιόν που έμελλε να του χαρίσει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο Criminal Minds, Beyond Borders: «Ήταν Παρασκευή και η ατζέντης μου με ειδοποίησε για την οντισιόν, που θα γινόταν τη Δευτέρα. Ο σκηνοθέτης μέσα μου δούλεψε αρκετά. Έτσι, όταν έπαιξα το κομμάτι που μου έδωσαν, η casting director μου είπε αμέσως ότι πέρασα στο επόμενο στάδιο και την Τετάρτη θα έπρεπε να ξαναπάω. Στη δεύτερη οντισιόν ήταν και η σκηνοθέτρια του επεισοδίου μαζί με τη σεναριογράφο. Ήταν όλοι τους θετικοί και έτσι πήρα το ρόλο». 

 Στο γύρισμα του έκανε κάτι εντύπωση; «Το ότι για κάθε ηθοποιό υπάρχει ένας που του μοιάζει και πηγαίνει αντί για εκείνον για τα τεχνικά θέματα που έχουν να κάνουν με το φωτισμό, την κάμερα, τα ρούχα. Επίσης, σου φέρονται όλοι με σεβασμό». 

Στην ίδια σειρά πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός σταρ Gary Sinise. «Είναι πολύ απλός άνθρωπος. Πήγαμε οι δυο μας με το πουλμανάκι στο γύρισμα. Κάναμε πρόβα την κοινή μας σκηνή και κουβεντιάσαμε πολλή ώρα στα διαλείμματα. Δεν κάνει σταριλίκια, ούτε είναι δήθεν. Τον θαυμάζω και τον παρακολουθώ από την εποχή που έπαιξε στο Forrest Gump. Μου είπε για την καριέρα του, με ρώτησε για την Ελλάδα και την κρίση, του είπα για τα νησιά μας και τη μοναδικότητά τους. Τον προέτρεψα μάλιστα να ρωτήσει και τον Tom Hanks, που σχεδόν κάθε καλοκαίρι μας επισκέπτεται. Μου είπε, επίσης, για το συγκρότημά του, το Lt. Dan Band, στο οποίο παίζει μπάσο. Είναι πολύ άμεσος τύπος, όπως όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !