Πρωτιά για την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων

Unknown
0

Ήξερες πως υπάρχει Παγκόσμιος Διαγωνισμός Πυροτεχνημάτων; Είναι η αλήθεια πως υπάρχουν πολλοί ευφάνταστοι διαγωνισμοί, αλλά ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ακούς για Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων. Κι όμως υπάρχει και δύο Έλληνες διακρίθηκαν σε αυτόν.


Πιο συγκεκριμένα, στο Cincinnati των ΗΠΑ δύο Έλληνες, ο Παύλος και ο Φίλιππος Νάνος, κατέκτησαν το πρώτο βραβείο με τη Nanos Fireworks and Special Effects στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων με μεγάλη εμπειρία να τους διακρίνει στα πυροτεχνήματα και στη χρήση τους.

"Είναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή που καταφέραμε να αποσπάσουμε μια διεθνή διάκριση στην τέχνη που τόσο αγαπάμε. Η στιγμή ανάκρουσης του εθνικού ύμνου σε μια ξένη χώρα είναι πολύ συγκινητική. Μερικοί Έλληνες του Οhio ήρθαν να μας συγχαρούν προσωπικά και να μας γνωρίσουν μετά τη νίκη μας. Από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι, που είχαν να δουν την Ελλάδα 45 χρόνια", δηλώνει ο Παύλος Νάνος στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μπροστά σε 20.000 θεατές, η 8λεπτη παράσταση των Παύλου και ο Φίλιππου Νάνου έκλεψε τις εντυπώσεις με κύριο αντίπαλο τις Φιλιππίνες αν και η ελληνική αποστολή χρησιμοποιήσε 30% λιγότερα πυροτεχνήματα από τους υπολοίπους κάνοντας μια έξυπνη χρήση πυροτεχνικών υλικών δίνοντας το ρυθμό για χορό.

klik.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !