Νάντια Κοντογεώργη:Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε τότε από το ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ...


Η Νάντια Κοντογεώργη υποδυόταν τη Βίβιαν στο θρυλικό σίριαλ του MEGA,''Κάτω Παρτάλι''.Η ηθοποιός στον 3ο κύκλο αποχώρησε,και τώρα,μιλώντας στο περιοδικό ,''Down Town'',και τον Αλέξανδρο Πρίφτη,αναφέρεται μέσα σε άλλα στους λόγους που την έκαναν να αφήσει τη σειρά...

Ήσουν από τους πρώτους που σταμάτησαν στο «Κάτω Παρτάλι». Ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο οικονομικός; 

''Όχι. Για την ακρίβεια ήταν χρονικός. Ήταν αδύνατον να συνδυαστούν χρονικά οι πρόβες εκείνης της περιόδου στην «Όπερα της πεντάρας», με τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς. Δεν γινόταν πρακτικά. Βέβαια, οι εξελίξεις μάς πρόλαβαν και δεν φτάσαμε ποτέ εκεί…''.

Σε στεναχώρησε που σταμάτησε απότομα η σειρά;

''Ε, φυσικά. Μου έδωσε,όμως,και τόσες πολλές χαρές, οπότε κρατάω αυτές και την ευγνωμοσύνη μου. Δεν γίνεται να ξεχάσω ότι ξυπνούσαμε κάθε μέρα στις πέντε το πρωί για δύο χρόνια. Κάναμε δεκάωρο γύρισμα, φεύγαμε, πηγαίναμε στις παραστάσεις μας, γυρίζαμε σπίτι, διαβάζαμε για την επόμενη, και ξανά το ίδιο. Ήταν απίστευτα κουραστικό όλο αυτό ,αλλά, παράλληλα, υπέροχο. Το αγάπησα πολύ το «Παρτάλι»''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: