Πασίγνωστος επιχειρηματίας αποκληρώνει τα παιδιά του-Ποιος θα πάρει την περιουσία του;

Unknown
0

Την απόφαση να μην αφήσει χρήματα στα παιδιά του πήρε ένας από τους πιο γνωστούς και πλούσιους επιχειρηματίες, ξαφνιάζοντας τους πάντες.


Αν και η περιουσία του εκτιμάται σε 82 δισεκατομμύρια δολάρια και ζει μια ζωή χωρίς στερήσεις, ο Bill Gates επέλεξε να αποκληρώσει τα τρία του παιδιά, την Jennifer, τον Rory και την Phoebe, ηλικίας 20, 17 και 14 ετών, αντίστοιχα.

«Τα παιδιά έχουν πάρει σπουδαία εκπαίδευση και θα λάβουν κάποια χρήματα, δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα. Θα προσπαθήσουν και θα τα καταφέρουν, δημιουργώντας τη δική τους καριέρα. Θέλω τα παιδιά μου να δημιουργήσουν τη δική τους πορεία. Δεν είμαι υπέρ του να έχουν τα παιδιά μου πολλά χρήματα στα χέρια τους. Αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο να ακολουθήσουν την διαδρομή που επιθυμούν», ανέφερε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο «πατέρας» της Microsoft.


Όπως τόνισε ο ίδιος, η περιουσία του θα πάει στο ίδρυμα Bill & Melinda Gates, που ιδρύθηκε το 2000. «Τα χρήματα έχουν στόχο να βοηθούν τους πιο φτωχούς. Τα παιδιά μου το γνωρίζουν αυτό και είναι υπερήφανα για την απόφασή μου. Μάλιστα, συχνά έρχονται μαζί σε ταξίδια για να δουν από κοντά πώς γίνονται διάφορες φιλανθρωπίες», πρόσθεσε.

Η απόφαση του Bill Gates είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπική του διαδρομή. Σε ηλικία 13 ετών φοίτησε στο ιδιωτικό σχολείο Lakeside, όπου ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το «όχημα» της μετέπειτα πορείας του, η οποία άρχισε στα 17 του χρόνια και τον καθιέρωσε ως ένα από τα σημαίνοντα πρόσωπα της επιστήμης των υπολογιστών. Μάλιστα, από το 1987 έως και σήμερα, ο 60χρονος επιχειρηματίας συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως, στην κορυφή της οποίας βρισκόταν συνεχόμενα από το 1995 έως και τα 2014.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !