Νάντια Κοντογεώργη: Αυτό που μου αρέσει στη «Μουρμούρα» είναι ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα

Το ευρύ κοινό σε γνώρισε πριν τρία περίπου χρόνια, μέσα από το «Κάτω Παρτάλι». Η «Μουρμούρα» είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για σένα; Δεν το βλέπω σαν «στοίχημα». Είναι μια ακόμα απολαυστική δουλειά που μου φτιάχνει τη διάθεση. Θέλω να πω ότι βάζω σε αυτή το χαμόγελο μου και την ενέργειά μου, την ευγνωμοσύνη μου και αφήνομαι στην κοινή μας ενέργεια με τον συμπρωταγωνιστή μου, το Γιώργο Χρυσοστόμου, να με ταξιδέψει. Ο ρόλος μου εδώ δεν έχει καμία σχέση με τη Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι». Είναι κάτι νέο και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά με αυτούς τους συντελεστές. Αυτό που μου αρέσει στο ευρύ κοινό σε γνώρισε πριν τρία περίπου χρόνια, μέσα από το «Κάτω Παρτάλι». Η «Μουρμούρα» είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για σένα;

Δεν το βλέπω σαν «στοίχημα». Είναι μια ακόμα απολαυστική δουλειά που μου φτιάχνει τη διάθεση. Θέλω να πω ότι βάζω σε αυτή το χαμόγελο μου και την ενέργειά μου, την ευγνωμοσύνη μου και αφήνομαι στην κοινή μας ενέργεια με τον συμπρωταγωνιστή μου, το Γιώργο Χρυσοστόμου, να με ταξιδέψει. Ο ρόλος μου εδώ δεν έχει καμία σχέση με τη Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι». Είναι κάτι νέο και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά με αυτούς τους συντελεστές. Αυτό που μου αρέσει στη «Μουρμούρα» είναι ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα. Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά υπάρχουν κωμικά στοιχεία μέσα.

Τελικά, η μουρμούρα είναι καθαρά γυναικείο «σπορ»;

(γελάει) Είναι «σπορ» που, άμα ξεκινήσεις, δύσκολα σταματάς. Μπορεί να είναι και απολαυστικό γι’ αυτόν που το κάνει, όχι γι’ αυτόν που το δέχεται, αλλά αν μπεις σε αυτό το τριπάκι, τότε δύσκολα βγαίνεις. Σου γίνεται συνήθεια. Δεν είμαι υπέρ της μουρμούρας. Αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ και θετική διάθεση.

Αυτά δήλωσε η Νάντια Κοντογεώργη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.τη «Μουρμούρα» είναι ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα. Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά υπάρχουν κωμικά στοιχεία μέσα. Τελικά, η μουρμούρα είναι καθαρά γυναικείο «σπορ»; (γελάει) Είναι «σπορ» που, άμα ξεκινήσεις, δύσκολα σταματάς. Μπορεί να είναι και απολαυστικό γι’ αυτόν που το κάνει, όχι γι’ αυτόν που το δέχεται, αλλά αν μπεις σε αυτό το τριπάκι, τότε δύσκολα βγαίνεις. Σου γίνεται συνήθεια. Δεν είμαι υπέρ της μουρμούρας. Αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ και θετική διάθεση. Αυτά δήλωσε η Νάντια Κοντογεώργη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: