Πηγαίνει από τον ΣΚΑΪ στην ΕΡΤ και μιλά για τη νέα του εκπομπή!

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε Σάββατο από τις 19.00 έως τις 21.00 ή από τις 21.00 έως τις 23.00 (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα) ο πολυσχιδής ηθοποιός και παρουσιαστής,Γιάννης Ζουγανέλης, θα καλεί μαθητές σχολικής ηλικίας, από το δημοτικό έως το λύκειο, για να μιλήσουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, ακόμη και να «φωνάξουν» για ό,τι τους απασχολεί.

Μαζί τους μπορούν να έχουν κάποιο μέλος της οικογένειάς τους. «Εδώ και δύο μήνες προσπαθούμε να στήσουμε με ισορροπία μια παραγωγή για τα παιδιά και το κάνουμε με μεγάλο μεράκι. Θέλουμε να έρθουν στο στούντιο καλλιτέχνες, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος, δημοφιλείς αθλητές με τα παιδιά τους και να βάλουν “φωτιά” στο πλατό, με τη νιότη, τη ζωηράδα, τις ιδέες και την ελπίδα τους», αναφέρει στην ''Espresso'' ο Γιάννης Ζουγανέλης .


Στη συνέχεια,λέει: «Το 1985 είχα παρουσιάσει στην κρατική τηλεόραση την παιδική εκπομπή, “Γύρω-γύρω όλοι”, ενώ με τον γνωστό σε όλους μας “Παραμυθά” και βασικό στέλεχος στη διαμόρφωση του παιδικού προγράμματος της ΕΡΤ, Νίκο Πιλάβιο, είχαμε δουλέψει πάνω σε πολλές παιδικές παραγωγές. Η αδυναμία μου στα παιδιά είναι μεγάλη. Είτε ως δάσκαλος μουσικής είτε ως συντελεστής είκοσι πέντε παιδικών θεατρικών παραστάσεων, πολλές εκ των οποίων με τον αξέχαστο Δημήτρη Ποταμίτη. Η νέα γενιά μού δίνει ζωή και θεωρώ χρέος μου να παρέχω τη βοήθειά μου. Ειδικά στα παιδιά με αναπηρίες -καθώς είμαι παιδί κωφάλαλων γονέων- θέλω πάντα να είμαι δίπλα τους, αφού ξέρω τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, και το κάνω με ανιδιοτέλεια».

Για τον δημοφιλή μουσικό και τραγουδοποιό ,το παιδί που δεν έχει διαβρωθεί από την κατανάλωση είναι πάντα εξελίξιμο και αυτό του δίνει φτερά για να πετάξει.

«Οι παλαιότερες γενιές Ελλήνων αναρωτιούνται γιατί οι νέοι μας δεν αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στη χώρα, δεν επαναστατούν, ενώ το αίμα τους βράζει. Για εμένα αυτή η γενιά δεν αντιδρά γιατί την έχουμε παρατήσει ως γονείς και εκπαιδευτικοί στο έλεός της», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός-παρουσιαστής,

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !