Τίποτα δεδομένο για το κανάλι του Σαββίδη...


Ανατροπές σε όσα έχουν γραφεί και ακουστεί για το υπό σύσταση κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, προαναγγέλλουν άνθρωποι κοντά στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.


Ήδη αναφέρουν πως η συνεργασία με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών στην κυβέρνηση Σαμαρά, τον Γιάννη Μιχελάκη, δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένη,ενώ και η αντίστοιχη με τον Κώστα Αρβανίτη, διευθυντή μέχρι σήμερα του ραδιοσταθμού του Σύριζα, «Στο Κόκκινο», ίσως τελικά δεν έχει το βάθος που είχε διαφανεί αρχικά.

''Μην περιμένετε ένα σταθμό στην υπηρεσία της κυβέρνησης, ούτε στη λογική κάποιων παραλυτικών κομματικών ισορροπιών'', σημειώνουν. ''Δεν έδωσε για την άδεια 20,5 εκατ ευρώ ως πρώτη δόση, με στόχο να κάνει το χατήρι κανενός'', προσθέτουν. Άρα, τι πρέπει να περιμένουμε; ''Πολλά και διαφορετικά από όσα υποθέτατε'', απαντούν. ''Ιδιαίτερα αν ευοδωθούν οι συνομιλίες με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για συνεργασία με το Star''.

aixmi.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: