Κουτσαυτάκη:Συνεχείς επαφές με όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ για μετακίνηση στον Μαρινάκη...

Με ένα τηλέφωνο στο χέρι βρίσκεται όλη την ημέρα η στενή συνεργάτιδα του προέδρου του Ολυμπιακού, Εύη Κουτσαυτάκη, τηλεφωνώντας σε όποιον ξέρει και δεν ξέρει στον ΣΚΑΪ.Το πρώην στέλεχος του Φαλήρου ,που μετά την απομάκρυνσή της βρέθηκε στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει τηλεφωνήσει σχεδόν στο σύνολο των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για να τους πείσει να «μετακομίσουν» στο νέο κανάλι. Από την ατζέντα των τηλεφωνημάτων της δεν αποκλείονται οι τεχνικοί του καναλιού, καθώς και άλλες ειδικότητες.

«Μόνο στις καθαρίστριες δεν έχει τηλεφωνήσει ακόμα» λένε όσοι έχουν γνώση της κατάσταση,αλλά και σε μερικά στελέχη και δημοσιογράφους που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Με άλλα λόγια ο ΣΚΑΪ είναι η μοναδική δεξαμενή ανθρώπων της τηλεόρασης που γνωρίζει η Εύη Κουτσαυτάκη, στοιχείο που αξιοποιεί δεόντως στη νέα της θέση στο νέο κανάλι του Πειραιά.

Με ένα τηλέφωνο στο χέρι ,λοιπόν, από το πρωί έως το βράδυ η Εύη Κουτσαυτάκη κλείνει ραντεβού με δημοσιογράφους στους οποίους προτείνει εργασία στο νέο κανάλι,που στοχεύει στη δημιουργία ενός ισχυρού ενημερωτικού τομέα.

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα, εχει πλάκα οποιος τα διακινει αυτα!
ονειρα θερινης νυκτος...
ή ίσως και μύχιοι πόθοι!