Το ξέσπασμα της Τατιάνας Στεφανίδου εναντίον Γεροβασίλη και Πολάκη

Unknown
0

Την αντίδραση της κυβέρνησης, μετά την απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία κηρύχθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τις άδειες, σχολίασε με έντονο ύφος η Τατιάνα Στεφανίδου.


Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι Epsilon, δεν έκρυψε στην έναρξη την χαρά της, λέγοντας πως «σήμερα είναι μια ανακουφιστική μέρα για όλους τους εργαζόμενους στην τηλεόραση… όλοι χαμογελάμε».

Όταν το πάνελ του «Tatiana Live» σχολίασε την απόφαση του ΣτΕ , η παρουσιάστρια ξέσπασε, με αφορμή την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και των σχολίων που έκανε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Πετάνε σανό! Τι λένε; “Αχ δεν θα έχουνε τα παιδάκια να πάνε στον παιδικό σταθμό γιατί δεν πληρώσανε τα κανάλια”. Τον λαϊκισμό, εκτός από τους πολιτικούς, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν και οι δημοσιογράφοι και στον λαϊκισμό να απαντήσουν με λαϊκισμό. Τα παιδάκια δεν θα πάνε παιδικό σταθμό επειδή δεν κλείσανε τα κανάλια; Δηλαδή τα παιδάκια όταν έκλεισαν οι τράπεζες είχαν να φάνε; Είχαν να φάνε όταν μπήκε η οικονομία μας σε ύφεση επειδή έγιναν τεράστια λάθη την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Και τώρα δεν έχουν επειδή το ΣτΕ δεν έκλεισε τα κανάλια; Αυτός ο λαϊκισμός πρέπει να σταματήσει!», είπε η Τατιάνα και κατέληξε: «αυτόν τον λαϊκισμό εφάρμοζαν και με τους αυτοκτονηθέντες, που έχουν πολλαπλασιαστεί. Πριν τις εκλογές του 2015, έλεγαν ότι έπρεπε να στήσουμε ανδριάντα στους αυτοκτονηθέντες λόγω της κρίσης, τώρα που αυτοκτονούν, είναι άλλη ιστορία».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !