Μαρία Φιλίππου: Επιστρέφει με πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Έλα στη θέση μου»

0

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 20.00 κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου» στον Alpha. 

Το καστ συμπληρώνουν αρκετοί ηθοποιοί, ανάμεσα τους και η Μαρία Φιλίππου, της οποίας ο ρόλος είναι καθοριστικός στην εξέλιξη. Η ηθοποιός μίλησε στο Mytv τόσο για το πως της έγινε η πρόταση αλλά και για τον λόγο που απουσίαζε απο τα τηλεοπτικά δρώμενα. 

«Είχα συνεργαστεί ξανά με τον κ. Καραγιάννη, και όταν επικοινώνησε μαζί μου, η χαρά ήταν πολύ μεγάλη, γιατί είναι ένα επιτελείο από επαγγελματίες, που ο καθένας ξέρει τη δουλειά του. Ο ρόλος είναι καταπληκτικός και δεν μπορούσα να αρνηθώ» και συνεχίζει : 

«Απείχα γιατί δεν γίνονταν δουλειές. Σε κάποιες από αυτές ήμουν μέσα ως έκτακτη συμμετοχή, αλλά αυτό που καμιά φορά έχει σημασία είναι να μην υπάρχεις κάθε φορά, αλλά να υπάρχεις όταν έχεις κάτι να πεις. Εδώ μιλάμε για μία σειρά καθημερινή, η οποία ναι μεν είναι φορμάτ, αλλά είναι επίκαιρη. Μέσα στην κρίση έχουμε ένα σίριαλ, το οποίο διαπραγματεύεται το πώς πρέπει να δούμε την εποχή που ζούμε σήμερα. Είναι εύκολο όχι τώρα μόνο με την κρίση, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή να χάσεις τα θεμέλια σου, αν είναι μόνο τα υλικά αγαθά. Άρα, έπρεπε να επενδύσεις και κάπου άλλου, και είναι αυτό σημαντικό. Αυτό νομίζω κυρίως διαπραγματεύεται το σίριαλ. Μου άρεσαν ο τρόπος γραφής και η οπτική γωνία που οι συγγραφείς χρησιμοποίησαν το σενάριο τους».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !