Ο Βασίλης Δρυμούσης ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και στην πρωινή εκπομπή του Epsilon το Σαββατοκύριακο κρίνει και... επικρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αυτά που ήδη παρακολουθούμε στη μικρή οθόνη αλλά και εκείνα που λείπουν από την τηλεόραση.
Τη Μαρία Μπεκατώρου την είδατε;
Δεν ενθουσιάστηκα. Νομίζω, όμως, ότι είναι άδικο να κρίνουμε μια εκπομπή από τις πρώτες 4-5.
Η Φαίη Σκορδά μόνη της στο «Πρωινό»;
Για εμένα ο Λιάγκας έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Έβγαινε και έλεγε πράγματα που θα έλεγε ένας τηλεθεατής. Αυτή η άποψη νομίζω ότι λείπει από το «Πρωινό». Η Φαίη έχει πολύ δύσκολο έργο. Όταν κάτσει το πράγμα, τότε θα φανεί η δυναμική της, ακόμη δεν ξέρουμε. Πάντως, πιστεύω ότι η Φαίη το χειρίζεται μια χαρά και έχει δίπλα της μια πολύ καλή ομάδα.
Το «Ξαναδέστε τους»;
Το έχω παρακολουθήσει περιστασιακά. Κρύβει μια μεγάλη παγίδα όλο αυτό: Μπορεί πριν από τρία χρόνια να ήταν ένα πολύ επιτυχημένο προϊόν, αλλά τα γούστα του κόσμου αλλάζουν. Ένα πρόγραμμα που ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο πριν από τρία χρόνια δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να μας αρέσει και τώρα.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έχει σταματήσει να κάνει επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.
Ο Γρηγόρης αγαπάει την τηλεόραση και έχει και ένστικτο. Έχω μιλήσει με συνεργάτες του και μου είχαν πει ότι είναι από τους λίγους παρουσιαστές που έχουν ένστικτο και ξέρει καλά τηλεόραση. Έχει ξεκινήσει με ένα μικρόφωνο στο χέρι, έχει μπει στα μοντάζ και είναι πολύ εργατικός. Είναι λογικό να κάνει επιτυχία.
Σας λείπει κάποιος παρουσιαστής από την τηλεόραση;
Υπάρχουν κάνα δυο που θα ήθελα να μην είναι στην τηλεόραση.
Τι σας κάνει να τους θέλετε εκτός;
Γιατί έχουν περάσει τα χρόνια; Γιατί έχουν μείνει σε μια αντίληψη της τηλεόρασης πριν από 15 χρόνια; Γιατί βαριούνται;
Θα μου τους πείτε; 
Ε, όχι, δεν θα σας τους πω.
Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]