Βίκυ Κουλιανού: «Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, η μαμά μου δεν μπορούσε να με αντικρίζει…»


Για την πορεία της στον χώρο και για πολλά άλλα, μίλησε στην εκπομπή «La BiriBiri» η Βίκυ Κουλιανού.
Το μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος είναι και πολύ καλός της φίλος. Η Βίκυ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην δυνατή σχέση που έχει με τη μητέρα της, τονίζοντας πως ο θάνατος του πατέρα της τις έφερε πιο κοντά.

Μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινημένη, ανέφερε πως τον πρώτο χρόνο που «έφυγε» ο πατέρας της από τη ζωή, η μητέρα της δε μπορούσε να την αντικρίζει.  

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω καλή σχέση με τη μητέρα μου και είναι καλό αυτό γιατί αυτό είχε ξεκινήσει από τα 14. Της τα έλεγα όλα, μοιραζόμασταν τα πάντα. Εννοείται ότι συνεχίζει να με συμβουλεύει, μάνα είναι μόνο μία και αυτό δεν σταματάει ποτέ. Πριν έξι χρόνια έχασα τον μπαμπά μου, ήταν νέος, 64 ετών. Ήταν αρκετά δύσκολα στην αρχή για τη μητέρα μου, τον πρώτο χρόνο δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει εύκολα. Μοιάζω τρομερά με τον μπαμπά μου και ίσως αυτό ήταν και ένας λόγος που η μητέρα μου, τον πρώτο χρόνο, όταν με έβλεπε μου έλεγε “παιδί μου, δεν μπορώ να σε αντικρίζω, είναι σαν να βλέπω τον πατέρα σου και μου έρχεται διπλή στεναχώρια”».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: