«Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία δημιουργεί πολλούς εχθρούς»


Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία δημιουργεί πολλούς εχθρούς, πολύ περισσότερο όταν αποκαλύπτει οικονομικά σκάνδαλα.

Ο συνάδελφος ,Μάκης Νοδάρος, μέσα από τη δημοσιογραφική έρευνα έχει, μεταξύ άλλων, ξεσκεπάσει πλήθος παρανόμων ενεργειών για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο του Πύργου ,και έχει γίνει, στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα, στόχος του οργανωμένου εγκλήματος με απειλές ακόμη και κατά της ίδιας της ζωής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει, για άλλη μια φορά, ότι στηρίζει σταθερά τον συνάδελφο ,Μάκη Νοδάρο, κατά του οποίου ασκήθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον πρώην δήμαρχο του Πύργου Ηλείας, ο οποίος έχει στραφεί και κατά του ΣΔΟΕ, το οποίο αποκάλυψε εικονικά τιμολόγια αγοράς του δεματοποιητή απορριμμάτων.

Τονίζουμε κατηγορηματικά ότι οι μηνύσεις και οι κάθε είδους εκφοβισμοί δεν θα εμποδίσουν την ερευνητική δημοσιογραφία να συνεχίσει να επιτελεί το έργο της, που συμβάλλει στη διαφάνεια και στην εξάλειψη των παθογενειών, πάντα προς το συμφέρον των πολιτών.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: