Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη να κάνει οικογένεια!

Unknown
0

Η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και αρκετό καιρό διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του ηθοποιού Σπύρου Χατζηαγγελάκη. Λίγο πριν κλείσει τα 32 στις 27 Δεκεμβρίου μιλά για το πώς αντιμετωπίζει πλέον την προοπτική της οικογένειας αλλά και ποιες δύο φίλες της, της ξύπνησαν το μητρικό ένστικτο.


Δεδομένης της φιλίας σας με τη Ντορέττα (σ.σ. Παπαδημητρίου) πολλοί έχουν πει πως πρέπει να κάνετε μαζί κάτι τηλεοπτικά. Έχει προκύψει μια σχετική πρόταση μέχρι σήμερα;

Δυστυχώς, δεν έχουμε συντονιστεί με τη Ντορέττα όσον αφορά στα κανάλια. Νομίζω πως θα μπορούσαμε να δέσουμε πολύ πετυχημένα κάποια στιγμή μαζί τηλεοπτικά, είναι κάτι που θα ευχόμουν και θα ήλπιζα, αλλά δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής.

Η επαφή με μια φίλη που είναι και φουλ τάιμ μαμά σου έχει βάλει… ιδέες;

Η Ντορέττα πράγματι είναι μια κανονική φουλ τάιμ μαμά που τρέχει ξωπίσω από τις 6.00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, σε σχολεία, φροντιστήρια, αθλητικές δραστηριότητες. Δύο γυναίκες με παιδιά ξέρω πολύ καλά, που μου έχουν ξυπνήσει και μένα το μητρικό μου ένστικτο. Η Ντορέττα είναι η μία και η Ράνια (σ.σ. Θρασιά) η άλλη, της οποίας έχω βαφτίσει και το ένα αγοράκι. Τις θαυμάζω πολύ για τον τρόπο που είναι μαμάδες και διαχειρίζονται οικογένεια και καριέρα. Είναι πολύ παρούσες και ταυτόχρονα –όπως πάρα πολλές γυναίκες- είναι ανεξάρτητες, εργαζόμενες, τρέχουν όλη μέρα. Αυτό με έχει κάνει να αισθάνομαι πως μπορεί να είσαι και μαμά και γυναίκα και απ’ όλα. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου πιο παλιά, γιατί νόμιζα πως ένα παιδί σε κρατάει στο σπίτι. Όμως, είναι καθαρά θέμα φιλοσοφίας το πώς θέλεις να είσαι -και όλα συνδυάζονται.

Άρα πλέον είσαι πιο ανοιχτή στη δημιουργία οικογένειας;

Ναι, είμαι πιο ανοιχτή… Ξέρεις, επειδή μου αρέσει να κάνω και χαζά, συχνά ρωτάω τις φίλες μου, «αν γίνω μαμά δεν θα μπορώ να κάνω πια τέτοια;» Και εκείνες μου λένε «τότε είναι που θα μπορείς να κάνεις, γιατί θα έχεις και σύμμαχο. Θα κάνεις χαζά με το παιδί σου». Και όταν λέω χαζά εννοώ να είσαι λίγο χαλαρός, να κάνεις αστεία, να ξυπνάς και συ το παιδί που έχεις μέσα σου. Πάντως, το θέμα οικογένεια δεν με τρομάζει πια, δεν είναι κάτι που θα απέτρεπα αν ερχόταν, αντιθέτως θα το καλοδεχόμουν. Είμαι σε αυτή τη φάση ζωής.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !