Δεκάχρονος «πυρπόλησε» συνομήλικό του με ειδικές ανάγκες

Unknown
0

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα έγκλημα που φέρεται να διέπραξε ένα ανήλικο αγόρι, το οποίο κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά σε έναν συνομήλικό του με ειδικές ανάγκες.
Το άτυχο θύμα, το οποίο νοσηλεύεται σε κώμα με εγκαύματα να καλύπτουν το 20% του σώματός του, θεωρούσε τον βασανιστή του φίλο του, σύμφωνα με τη μητέρα του.

Όπως δήλωσε η 29χρονη γυναίκα σε εφημερίδα του Σαν Αντόνιο, ο μικρούλης Kayden Culp έκανε παρέα με τον ανήλικο δράστη και τους φίλους του, παρά το γεγονός ότι του έκαναν συχνά σκληρές πλάκες και συνήθιζαν να τον πειράζουν για τον τρόπο που μιλούσε. «Ο γιος μου είναι πολύ ξεχωριστό παιδί. Θεωρούσε αυτά τα αγόρια φίλους του, και παρόλο που του φέρονταν άσχημα συνέχιζε να παίζει μαζί τους», ανέφερε συντετριμμένη η μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άτυχος 10χρονος έπαιζε σε ένα λιβάδι με δύο άλλα αγόρια, όταν το ένα από αυτά τον περιέλουσε ξαφνικά με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί το κίνητρό του για αυτήν την αποτρόπαια επίθεση.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !