Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για Γερμανού-Σπυροπούλου: Δεν φοβάμαι κανέναν ...

0

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη για τη νέα σεζόν έδωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του «Ε» η Τζένη Μπαλατσινού, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της «Jenny Jenny», που μετακόμισε φέτος από το MEGA στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. 

Μιλώντας για την εκπομπή της, αποκάλυψε ότι ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος μέχρι πέρυσι εργαζόταν με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, φέτος θα είναι μαζί της, ενώ υποστήριξε ότι δεν αγχώνεται για τα νούμερα τηλεθέασης. 

Αναφερόμενη στον ανταγωνισμό και στις εκπομπές που θα παίζουν απέναντι από την δικής της, η Τζένη Μπαλατσινού διευκρίνισε ότι δεν φοβάται ούτε την Ναταλία Γερμανού, ούτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Δεν σνομπάρω, αλλά και δεν φοβάμαι κανέναν», τόνισε. 

Στην ίδια συνέντευξη, απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ως καλεσμένο στην εκπομπή της τον πρώην σύζυγο της και πατέρα των παιδιών της Πέτρο Κωστόπουλο, αφού όπως είπε «δεν έχει κάτι να μου πει, τα έχουμε πει όλα, δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω για αυτόν», ενώ στο ερώτημα «αν πιστεύει ότι εκείνος την έχει ξεπεράσει μετά τον χωρισμό;» η ίδια είπε πως δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε αυτό. 

Αναφερόμενη στο νέο τηλεοπτικό πεδίο μετά και τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα της πως όλα θα πάνε καλά για όλους και θα υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλους. 

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την αγάπη που έχει για την μαγειρική, την φωτογραφία και την μοναχικότητα, λέγοντας σε άλλο σημείο πως γελάει, όταν βλέπει πικάντικα εξώφυλλα με εκείνη! 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, ενώ μιλώντας για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Παπανώτα, η κυρία Μπαλατσινού έδωσε την εντύπωση ότι έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους. «Πότε δεν είχα μεγάλο θέμα με τον Παπανώτα, τρεις μέρες κράτησε», είπε με νόημα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον καλέσει στην εκπομπή της, η οποία ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !