Γρηγόρης Βαλτινός: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν κάνει κινηματογράφο

Unknown
0
Ο Γρηγόρης Βαλτινός εξήγησε τον λόγο που δεν τον έχουμε δει σε κινηματογραφικές παραγωγές.

Δεν σας έχουμε δει μέχρι τώρα σε κινηματογραφικές παραγωγές

«Ο κινηματογράφος μου αρέσει πολύ.  Η κατάσταση σε αυτό το κομμάτι έχει ως εξής: Οι ρόλοι που με ενδιέφεραν δεν με κάλεσαν και οι ρόλοι που με κάλεσαν, δεν με ενδιέφεραν. Ο κινηματογράφος στην Ελλάδα είναι νεανική υπόθεση, με την έννοια ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του θεατών των ελληνικών ταινιών είναι νέοι και  συνήθως και η υπόθεση δεν έχει ιδιαίτερους ρόλους για ώριμους ηθοποιούς. Από την άλλη, όταν γίνονται συμπαραγωγές με άλλες χώρες, στους ρόλους των ώριμων ηθοποιών επιλέγονται συνήθως ξένοι. Είμαι όμως βέβαιος, πως με περιμένει ο ρόλος που μου ταιριάζει και δεν θα αργήσει η στιγμή, που θα τον ενσαρκώσω στη μεγάλη οθόνη».

Είναι εμφανής η αδυναμία που έχετε, στις δουλειές που έχετε ο ίδιος σκηνοθετήσει , όχι βέβαια αδικαιολόγητα, μια που παραστάσεις,  όπως ο «Βιολιστής στη Στέγη»,  άφησαν εποχή και διακρίθηκαν. Πως είναι να σας σκηνοθετούν;

«Σίγουρα έχεις αδυναμία πάντα στο δικό σου «παιδί». Είμαι αρκετά συγκεντρωτικός, έχω άποψη και την εκφράζω, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν συνεργάζομαι. Το θέατρο είναι ομαδική δουλειά. Ο σκηνοθέτης είναι ο μαέστρος και πρέπει να παίζουν όλοι την ίδια μελωδία. Ο μαέστρος της παράστασης «Ω!Θεέ μου!» είναι η Λίνα Ζαρκαδούλα και με βοήθησε πολύ με την ανοιχτή της στάση  απέναντι στους συνεχείς αυτοσχεδιασμούς και  τις παρατηρήσεις της, σε ένα ρόλο που δεν είναι υπαρκτός χαρακτήρας, αφού είναι ο θεός που κατέβηκε να κάνει ψυχανάλυση, λόγω κατάθλιψης. Αν ήμουν  εγώ  και σκηνοθέτης, θα ήταν αδύνατον να εντοπίσω τα λάθη μου», δήλωσε στο artplay.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !