Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πίσω από το νέο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη...


Εκτός από τους τεχνοκράτες που έχει εμπιστευθεί ο Ιβάν Σαββίδης για τη δημιουργία της νέας τηλεόρασης,στο στενό του περιβάλλον υπάρχουν και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν από τηλεόραση, αλλά εμπιστεύεται την κρίση τους.


Ένας από αυτούς είναι ο πρώην διεθνής μέσος και νυν ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην ποδοσφαιριστή και συχνά ανταλλάσσουν απόψεις για τα πάντα,ακόμη και για τα σχέδιά του στην τηλεόραση. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι πίσω από την πρόταση Σαββίδη για τη χορηγία των αγώνων της Super League την οποία και κέρδισε με 5 εκ. ευρώ, βρίσκεται ο πρώην διεθνής άσσος, Θοδωρής Ζαγοράκης. Βεβαίως σε δεύτερο επίπεδο η παραίτηση της συζύγου Ζαγοράκη, Ιωάννας Λίλη, από την εκπομπή της στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, δεν είναι άσχετη με τη δημιουργία νέου καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη,αφού όλοι θεωρούν βέβαιο ότι θα μετακινηθεί στο νέο κανάλι.

Enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: