Επιστρέφει η εκπομπή αλλά σε νέα μέρα και ώρα-Πότε κάνει πρεμιέρα;

0

Επιστρέφει για 2η σεζόν  το μουσικό σόου...

Η παιδική-νεανική εκπομπή της ΕΡΤ,με τίτλο, «Duo Fina»,επιστρέφει στην ΕΡΤ2, από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης (κάθε Κυριακή στη 13:00), ανανεωμένη σε ιδέες, αλλά πάντα με κεντρικό άξονα τον πολιτισμό και την αισθητική αγωγή που αποτελεί προτεραιότητα της ΕΡΤ.

Η εκπομπή είναι μία προσομοίωση ενός κοντσέρτου. Έτσι ,λοιπόν, η ΕΡΤ κάθε Κυριακή θα μεταμορφώνεται σ’ ένα μέγαρο συναυλιών, με σκηνή το πλατό του Στούντιο «Δ» της Κατεχάκη, θεατές το τηλεοπτικό κοινό και σολίστες ταλαντούχα παιδιά-μαθητές σε ωδεία και μουσικά σχολεία. Στο λιλιπούτειο αυτό κοντσέρτο θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο και άνθρωποι των Τεχνών. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, τα χιουμοριστικά κουίζ και τα μουσικά παιχνίδια.


Την εκπομπή παρουσιάζουν οι χαρισματικοί και πολυτάλαντοι αδερφοί Φίνα. Οι γνωστοί δίδυμοι τενόροι και πιανίστες, Τάκης και Γιάννης Φίνας, έχοντας διαγράψει έως τώρα μία σημαντική καλλιτεχνική πορεία σε διεθνές επίπεδο, ξεχωρίζουν για τις συχνά ανατρεπτικές τους εμφανίσεις μέσα από τις οποίες συστήνουν την όπερα και την κλασική μουσική στο ευρύτερο κοινό.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, οι Duo Fina υποδέχονται στο Στούντιο «Δ» της ΕΡΤ μικρούς ταλαντούχους σολίστες, οι οποίοι με τις νότες τους μας ταξιδεύουν σε υπέροχους κόσμους, ενώ ο θίασος του Θεάτρου, OLVIO,μετατρέπει το πλατό σε παιδική σκηνή. Κουίζ για τους παρευρισκόμενους, αλλά και για τους τηλεθεατές, κέφι και τραγούδια που όλα συντείνουν στο ότι η ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα μεγάλο λάθος!


*Πέρυσι η εκπομπή,προβαλλόταν κάθε Σάββατο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !