Έρχεται νέο σίριαλ από τον Καπουτζίδη-Γράφει ήδη το σενάριο...


Μετά το άδοξο τέλος του επιτυχημένου σίριαλ του MEGA,''Εθνική Ελλάδος'',ο σεναριογράφος ,Γιώργος Καπουτζίδης,δεν επαναπαύεται αλλά ήδη ετοιμάζει το επόμενό του βήμα.

Πιο συγκεκριμένα,λοιπόν,σήμερα το πρωί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ,''Φτάξε καφέ να σ' τα πω'',και αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο γράφει το νέο του σενάριο,και πως θα είναι έτοιμος να πει περισσότερα πράγματα σε δύο μήνες από τώρα.

Δες το απόσπασμα:


*Προφανώς ο επιτυχημένος δημιουργός,που πολλά κανάλια τον έχουν πολιορκήσει(βλ. ΑΝΤ1),βρίσκεται ήδη στο στάδιο των επαφών με τα κανάλια,και σίγουρα ,από τη στιγμή που οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν,όπως είπε, σε περίπου 2 μήνες,καταλαβαίνουμε πως το σίριαλ αυτό πάει για το β' μισό.Ας σημειώσουμε και κρατήσουμε ,όμως,στην εξίσωση πως ,σύμφωνα με τις πληροφορίες,σε 2 περίπου μήνες,δηλαδή προς το τέλος του χρόνου ή το πολύ αρχές του επόμενου έτους, θα εκπέμψει κι επίσημα ο νέος σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη. Τίποτα ,λοιπόν,δεν αποκλείουμε,κι είμαστε φυσικά εν αναμονή...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: