Απολύθηκε δημοσιογράφος του ΑΠΕ-Έστειλε λάθος είδηση για τον Ερντογάν

0

Την απόλυση ενός δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε λάθος σε τηλεγράφημα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Σύμφωνα με το λάθος τηλεγράφημα, ο Τούρκος πρόεδρος φέρεται να είπε σε ομιλία του ότι το νομικό καθεστώς της δυτικής Θράκης πρέπει να οριστεί μετά από δημοψήφισμα στην περιοχή. Όπως ήταν αναμενόμενο, έντονη ήταν αντίδραση, τόσο του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας. 

Λίγη ώρα αργότερα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο παραδέχθηκε το λάθος του και εξέδωσε νέο τηλεγράφημα, στο οποίο επεσήμανε πως «τα αναφερόμενα στη τρίτη και τέταρτη παράγραφο εκ παραδρομής αποδόθηκαν στον Ρ. Τ. Ερντογάν αντί στον τουρκικό Τύπο». 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συνεργασία του Πρακτορείου με τον ανταποκριτή του στην Τουρκία, Άρη Αμπατζή, διακόπτεται. «Μετά το τραγικό σφάλμα στο τηλεγράφημά μας με τίτλο “Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο” το ΑΠΕ-ΜΠΕ διακόπτει τη συνεργασία του με τον συνεργάτη-ανταποκριτή του στην Τουρκία, Άρη Αμπατζή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !