Γιάννης Ζουγανέλης: Στο πλατό συντροφιά με παιδιά

0

Στα «Παιδιά ο λόγος» θα λέει από τα μέσα Νοεμβρίου στην ΕΡΤ ο Γιάννης Ζουγανέλης! 

Κάθε Σάββατο ο τραγουδιστής και παρουσιαστής θα καλεί μαθητές σχολικής ηλικίας, από το δημοτικό έως το λύκειο, για να μιλήσουν, να τραγουδήσουν, να παίξουν, ακόμη καινά «φωνάξουν» για ό,τι τους απασχολεί. Μαζί τους μπορούν να έχουν κάποιο μέλος της οικογένειας τους. 

«Εδώ και δύο μήνες προσπαθούμε να στήσουμε με ισορροπία μια παραγωγή για τα παιδιά και το κάνουμε με μεγάλο μεράκι. Θέλουμε να έρθουν στο στούντιο καλλιτέχνες, πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και του πνεύματος, δημοφιλείς αθλητές με τα παιδιά τους και να βάλουν "φωτιά" στο πλατό με τη νιότη, τη ζωηράδα, τις ιδέες και την ελπίδα τους» αναφέρει στην «Espresso» ο Γιάννης Ζουγανέλης και συμπληρώνει:

«Το 1985 είχα παρουσιάσει στην κρατική τηλεόραση την παιδική εκπομπή "Γύρω-γύρω όλοι", ενώ με το γνωστό σε όλους μας "Παραμυθά" και βασικό στέλεχος στη διαμόρφωση του παιδικού προγράμματος της ΕΡΤ, Νίκο Πιλάβιο, είχαμε δουλέψει πάνω σε πολλές παιδικές παραγωγές. Η αδυναμία μου στα παιδιά είναι μεγάλη. Είτε ως δάσκαλος μουσικής είτε ως συντελεστής είκοσι πέντε παιδικών θεατρικών παραστάσεων, πολλές εκ των οποίων με τον αξέχαστο Δημήτρη Ποταμίτη. 

 Η νέα γενιά μου δίνει ζωή και θεωρώ χρέος μου να παρέχω τη βοήθεια μου. Ειδικά στα παιδιά με αναπηρίες καθώς είμαι παιδί κωφάλαλων γονέων θέλω πάντα να είμαι δίπλα τους, αφού ξέρω τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, και το κάνω με ανιδιοτέλεια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !