ΤΑΜΑΜ: Όλα όσα θα δούμε φέτος!

Unknown
0
Ο σκηνοθέτης του "Ταμάμ"  Πιέρρος Ανδρακάκος μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς του Ant1.

Τις προάλλες μου είπες ότι φέτος θα είναι «όλα από την αρχή»! Τι ακριβώς εννοείς;
Θα είναι όλα από την αρχή... Η σειρά κάνει restart, πώς αλλιώς να σ’ το πω; Βλέπουμε τους ήρωες να βρίσκονται σε μία εντελώς διαφορετική φάση ζωής. Οταν ξεκίνησε το «Ταμάμ», αρχικά είχε ασχοληθεί πιο πολύ με τις πολιτισμικές συγκρούσεις αυτής της οικογένειας. Τώρα δεν είναι έτσι. Γίνεται πιο προσωπικό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, φέτος μπορεί κάποιος να δει άνετα το «Ταμάμ» κι ας μην έχει παρακολουθήσει τους δύο προηγούμενους κύκλους. Η σειρά πάει παρακάτω και ανοίγει νέα κεφάλαια στο βιβλίο της ιστορίας της.

Φέτος πώς θα δούμε τους ήρωες;
Το γεγονός που κυριαρχεί σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι η Ελλη και ο Τζεμ κάνουν παιδί. Θα δούμε την Ελλη να προσπαθεί να συνδυάσει τα θέματα της μητρότητας με τις υποχρεώσεις της τις φοιτητικές. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Τζεμ, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με την μπάντα του και, ως πατέρας πια, ξεκινά να αναζητά δουλειά. Ταυτόχρονα η έλευση του μωρού θα δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή και στον Μετίν και στη «Μυρτώ», οι οποίοι από γονείς αίφνης γίνονται... παππούς και γιαγιά. Χώρια που ακόμα δεν έχουν χωνέψει τη σχέση αυτή των παιδιών τους. Από την άλλη μεριά, θα δούμε την Ελλη και την Κατερίνα να ανοίγουν το δικό τους blog, όπως επίσης και την Ντιλέκ να περνάει στην Ιατρική και να αρχίζει να διεκδικεί τη ζωή της, τα θέλω της!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !