Κατερίνα Γερονικολού: Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός μέσα σε μια μέρα.

Για το πως αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο tv Έθνος η Κατερίνα Γερονικολού.


«Τελείωσα τη Νομική. Μετά παρακολούθησα σε ένα τμήμα πτυχιούχων του Πανεπιστημίου και τελείωσα το εργαστήριο δημοσιογραφίας. Παράλληλα ανήκα στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Εμείς οι γυναίκες». Κράτησε για έναν χρόνο. Δεν ήθελα να κάνω την άσκησή μου για να γίνω δικηγόρος, δεν ήθελα να προχωρήσω σε μια επόμενη δημοσιογραφική δουλειά. Κατάλαβα ότι είχα πάει κόντρα στον εαυτό μου πολλά χρόνια, ότι υπάρχουν πολλά ταμπού μέσα μου και ότι πολύ απλά θα ήθελα να πάω σε μια δραματική σχολή.

Ηταν μια δύσκολη περίοδος. Η μητέρα μου δεν το περίμενε. Εκείνη τη στιγμή πήρα ένα ρίσκο. Η λέξη ρίσκο δεν έχει πρόσημο. Δεν ξέρεις αν είναι θετικό ή αρνητικό το αποτέλεσμα, γι’ αυτό και λέγεται ρίσκο. Εντέλει είχε θετικό πρόσημο, αλλά ποτέ δεν ξεχνάω εκείνο το συναίσθημα ότι το επόμενο μου βήμα μπορεί να πέσει στο κενό. Πήρα το ρίσκο και χάρηκα που εκείνη την περίοδο της ζωής μου δεν συμβιβάστηκα. Ξαναγυρνώ σε αυτό που λέγαμε: όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος. Η απόφαση πάρθηκε σε μία ημέρα».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: