«Ο Αλχημιστής» στο σινεμά!


Η θυγατρική της Sony, TriStar, αγόρασε τα δικαιώματα για τη μεταφορά του best - seller του Πάουλο Κοέλιο «Ο Αλχημιστής» στο σινεμά.
Εδώ και χρόνια, ο Λόρενς Φίσμπερν και η εταιρεία παραγωγής του Cinema Gypsy προσπαθούν να γυρίσουν μία ταινία, διασκευάζοντας το μυθιστόρημα του ισπανού συγγραφέα. «Χαίρομαι που το πρότζεκτ προχωρά μετά από τόσα χρόνια» σημειώνει ο Φίσμπερν.

Το βιβλίο του Κοέλιο έκανε διάσημη τη φράση «το σύμπαν συνωμοτεί για να μας βοηθήσει» και η υπόθεση έχει ως εξής: Ένας νεαρός Ισπανός βοσκός, ο Σαντιάγο, αποφασίζει ν' αναζητήσει τη μοίρα του. Η αναζήτησή του θα τον οδηγήσει στη Σαχάρα και τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Στο ταξίδι του θα γνωρίσει σοφούς βασιλιάδες και αλχημιστές. Θα συναντήσει μυστηριώδεις ανθρώπους και θα έρθει αντιμέτωπος με παράξενες καταστάσεις. Θα βρει απέναντί του τα θεμελιώδη ερωτήματα της ύπαρξης και αυτά θα τον αλλάξουν για πάντα.

Στόχος της TriStar είναι να ξεκινήσει η παραγωγή στα μέσα του 2017 και να κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες το 2018. Κάποια στιγμή με το πρότζεκτ είχε συνδεθεί ο Ίντρις Έλμπα.

Το βιβλίο του Κοέλιο έχει πουλήσει 65 εκατομμύρια αντίτυπα σε 56 γλώσσες.

* Το βιβλίο του Πάουλο Κοέλιο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Λιβάνη».

in.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: