Υπήρξαν από τα πιο όμορφα ζευγάρια της δεκαετίας του ’90. Όχι μόνο έκαναν δεκάδες ταινίες μαζί αλλά έζησαν και τον έρωτα τους. 

Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια η Καίτη Φίνου είχε επαφές με τον Στάθη Ψάλτη. Τώρα πλέον δεν μιλάνε. Η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα Freddo αποκαλύπτει τον λόγο 

«Δεν ξέρω. Εχουμε να μιλήσουμε πάνω από 3 χρόνια. Η επιλογή του ήταν αυτή. Εμένα δεν , με ενοχλεί καθόλου. Εκεί δείχνει ότι δεν ταιριάξαμε. Έχει κάνει οικογένεια και θέλει να είναι μονό με τη γυναίκα του. Καλά κάνει. Αυτό δείχνει ότι όχι μόνο δεν είχαμε ερωτευτεί μεταξύ μας, αλλά ίσως ήταν μια συνήθεια, γιατί κάναμε τις ταινίες και μόνο. Ήμασταν μαζί 5,5 χρόνια. Ήταν πολλά, αλλά μάλλον φαίνεται πως ήταν... η συνήθεια των ταινιών!», λέει. 

Όσο για το αν αποδέχτηκε ποτέ τον τίτλο του sex symbol; 
«Ποτέ δεν ένιωσα έτσι. Όταν εμφανιζόμουν με μαγιό, δεν το έκανα για να δείξω το κορμί μου, αλλά το έκανα για τις ανάγκες των ταινιών και την προώθηση της δουλειάς μου. Sex symbol δεν ήμουν ποτέ. Και γι' αυτό με αγαπούν τόσο πολύ οι γυναίκες - δεν με είδαν ποτέ ανταγωνιστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]