Η Μαρία Μπεκατώρου για τα ποσοστά του ΣΟΥΚΟΥ:«Δεν είμαι ευχαριστημένη.Είναι νωρίς,όμως...»


Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1,Μαρία Μπεκατώρου,παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό,''People'', και μέσα σε άλλα απάντησε και για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της νέας εκπομπής,ΣΟΥΚΟΥ.

Συγκεκριμένα,είπε:«Δεν είμαι ευχαριστημένη. Είναι νωρίς, όμως, για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για μια ζώνη που τόσα χρόνια δεν υπήρχε και στην οποία μετακινήθηκε μια πρωινή εκπομπή. Με γοητεύει η διαδικασία να χτίζουμε κάτι καινούριο από την αρχή. Έτσι είχε συμβεί και με την πρωινή εκπομπή, που τη χτίσαμε αξιοπρεπώς, σε μια ζώνη που δεν υπήρχε πριν. Τα νούμερα τηλεθέασης μας δείχνουν τι αρέσει στο κοινό και σε τι γυρνάει την πλάτη» δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Κάθε ζώνη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, το δικό της κοινό. Ξεκινώντας με αυτό ως δεδομένο, κινούμαστε σε μια λογική και πειραματιζόμαστε. Προσπαθούμε να βρούμε τις εναλλακτικές, που όμως δεν θα να είναι μακριά από την κεντρική ιδέα της εκπομπής. Εγώ, ας πούμε, δεν θα μπορούσα να υπηρετήσω το σκληρό κουτσομπολιό. Ούτε θέλω, ούτε είναι στο χαρακτήρα μου. Πειραματιζόμαστε σε ιδέες, που να είναι κοντά σε αυτό που είμαστε». .

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: