Κατερίνα Καινούργιου: Οι νέες τεράστιες σπόντες για την πρεμιέρα του Ξαναδέστε τους....

1

Πιο ξεκάθαρη από ποτέ η Κατερίνα Καινούργιου στις δηλώσεις της, αφού ηθελημένα απέφυγε και να αναφερθεί στο όνομα της Μαρίας Ηλιάκη στην αρχή, κάνοντας σαφή όχι μόνο την προτίμηση της στον Νίκο Μουτσινά, αλλά και την διάθεση της να ξανασυνεργαστούν μελλοντικά δήλωσε:



«Παιδιά εντάξει τον αγαπώ.Ήταν πάρα πολύ καλός ο Νίκος. Πάρα πολύ καλός. Ήταν ο Νίκος που θέλουμε και αγαπάμε. Και ο ίδιος είχε πολύ καλά σχόλια. Όχι, δεν θα ήθελα να είμαι εκεί. Θα ήθελα να είμαι με το Νϊκο σε κάτι τελείως διαφορετικό και μελλοντικά είμαι σίγουρη ότι με τον Νίκο θα ξανασυνεργαστώ.»



Η σύγκρουση στο παρελθόν


Λίγο αργότερα κι ενώ στην παρέα τους βρισκόταν ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς για να αναλύσουν τις τηλεοπτικές πρεμιέρες, αναφέρθηκε και μια αιτία παλαιότερης σύγκρουσης μεταξύ των παρουσιαστών. «Σας το λέω κι εγώ που υπήρξα εκεί, αυτός ήταν και ένας λόγος παλαιότερης σύγκρουσης. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Νίκος. Απλά ο Νίκος έχει όλη την καλή διάθεση και μπράβο του, κι εφόσον πιστεύει ότι η Μαρία του δίνει και του αρέσει όλο αυτό και την έχει δίπλα του και αυτό δείχνει έναν κύριο τηλεοπτικά» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

«Κι αν μπαίνατε χθες στα social media γιατί εγώ μπήκα στα hashtag να διαβάσω, πάντα το κάνω για όλες τις εκπομπές, ο Νίκος Μουτσινάς είχε πάρα πολύ καλά σχόλια, οι άλλοι αμφιλεγόμενα, αλλά τον Νίκο Μουτσινά τον περίμεναν να επιστρέψει.»


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω πως βγάζει μια κακία προς την Ηλιακη χωρίς λόγο, Και βλέποντας αυτά τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι την έχει πειράξει που ο ALPHA δεν την υπολόγισε στο φετινό πρόγραμμα του. Άσχετα αν αξίζει η Μαρία σαν παρουσιάστρια η αν υπάρχει με αυτή την ιδιότητα χάρη στο Μουτσινα πιστεύω πως θα έπρεπε να ήταν πιο αντικειμενική. Απλα η αρνητική κριτική που κάνει είναι για να στρεψει το ενδιαφέρον του κόσμου στην εκπομπή περιμένοντας να ανεβάσει τη θεαματικότητα στη ζωνη της στο Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !