Αποχωρεί από την τηλεόραση ο Θοδωρής Δρακάκης: Αυτό είναι το επόμενο βήμα του

0

Τέλος στην μακρόχρονη καριέρα του στην τηλεόραση αποφάσισε να βάλει ο Θοδωρής Δρακάκης και ετοιμάζεται να ανοίξει νέα σελίδα στην ζωή του. Το μεσημέρι της Τετάρτης, οι συνάδελφοί του στο Star του ετοίμασαν μια μικρή έκπληξη, ενώ το Peoplegreece έμαθε τα επόμενα σχέδιά του. 

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος άρχισε την πορεία του το 1982, από εφημερίδες, ενώ ασχολήθηκε με την ιδιωτική τηλεόραση από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε ο ΑΝΤ1, το 1992. Το 1995 πήρε μεταγραφή στο Star, όπου καθιερώθηκε ως ο παρουσιαστής του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων. Μάλιστα, αξέχαστα έχουν μείνει το πορτοκαλί ρολόι του, αλλά και η ατάκα «ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις» με την οποία έκανε αποφώνηση. 

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο Θοδωρής Δρακάκης ξεκίνησε την διαδικασία για να βγει στην σύνταξη, κάτι που κατάφερε σήμερα. Οι συνάδελφοί του στο Star του έκαναν πάρτι – έκπληξη και τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, καθώς αύριο, Πέμπτη, θα είναι η τελευταία του μέρα, τόσο στο κανάλι της Κηφισιάς, όσο και στην τηλεοπτική του διαδρομή. 

«Σε λίγες ημέρες θα πάει στο σπίτι μας στην Τήνο, για κάποιο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ξεκουραστεί», δήλωσε στο Peoplegreece η κόρη του Θοδωρή Δρακάκη, Άντρια και συνέχισε: «σε περίπου ένα μήνα, θα γίνουν γνωστά τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία, όμως, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση». 

Παράλληλα, η Άντρια μας αποκάλυψε και έναν πόθο του πατέρα της, που δεν είναι άλλος από την δημιουργία μιας φάρμας στην Τήνο!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !