Μαρία Κωνσταντάκη: Τι λέει για τους «Συμμαθητές»;

0

Η Μαρία Κωνσταντάκη είναι ένα απο τα νέα πρόσωπα στους "Συμμαθητές", η ίδια μίλησε σε συνέντευξη της για αυτή της την συμμετοχή. 

Πριν περάσουμε στο πώς ακριβώς θα σε δούμε φέτος στους «Συμμαθητές», αλήθεια, αυτή η νέα συνεργασία σου με τον Βασίλη Θωμόπουλο πώς προέκυψε; 
«Προέκυψε υποθέτω λόγω πρότερου έντιμου τηλεοπτικού βίου μαζί του. Όπως ξέρεις, με τον Βασίλη γνωριζόμαστε καλά, είχαμε συνεργαστεί και στο «Με τα παντελόνια κάτω» και είχαμε περάσει υπέροχα. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε διατηρήσει μία καλή σχέση, οπότε υποθέτω πως τώρα που έκρινε πως έχει κάτι που μπορεί να με ενδιαφέρει και να μου πηγαίνει, με σκέφτηκε. Βέβαια, πολλά χρόνια γνωρίζομαι και με τον Γιώργο Φειδά που υπογράφει το σενάριο, τον εκτιμώ και τον αγαπώ, και κάπως έτσι, να 'μαστε και πάλι όλοι μαζί, και είμαι απίστευτα χαρούμενη γι' αυτό» 

Οι καλές συνεργασίες πάνε στον Παράδεισο; 
«Φυσικά... Ξέρεις κάτι; Η δουλειά μας είναι νομαδική. Υπάρχουν εποχές που με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους είσαι διαρκώς μαζί; γιατί δουλεύεις μαζί τους και. εποχές που απομακρύνεσαι, γιατί βρίσκεσαι κάπου αλλού και κάνεις κάτι άλλο. Όμως, για τους ανθρώπους που εκτιμούν ο ένας τον άλλο, έχουν περάσει όμορφα και έχουν αναπτύξει μία σχέση αγάπης, πάντα είναι χαρά όταν οι δρόμοι τους, τους φέρνουν και πάλι κοντά» 

Το ρεπορτάζ μου λέει ότι και πάλι καλείσαι να υποδυθείς μία πολύ ιδιαίτερη ηρωίδα. Γιατί τελικά δεν υπάρχει περίπτωση ένας συνηθισμένος ρόλος να έρθει στον δρόμο σου. 
« Και εγώ έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα . Όμως, μου αρέσει όλος αυτός ο σουρεαλισμός που χαρακτηρίζει τις ηρωίδες, μου φτιάχνει τη διάθεση. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, θα με δείτε να υποδύομαι την Τάρα, και δεν σου αποκαλύπτω πώς προέκυψε το συγκεκριμένο όνομα...»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !