Αγωνία, ανατροπές και πολλές απρόβλεπτες καταστάσεις έρχονται στα «ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ».

0
Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή. Η Λαμπρινή «αδειάζει» τον Βαγγέλη και του ζητάει διαζύγιο, ενώ η Ελισάβετ αποφασίζει ότι είναι έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ορέστη, ενώ κινδυνεύει να χάσει από τον Δημήτρη την επιμέλεια του παιδιού της. Από Δευτέρα 31 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 20.00 παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα την αγαπημένη μας σειρά, μόνο στον ΑΝΤ1!

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016
21ο επεισόδιο
Ο Αντώνης  θα προσπαθήσει να πείσει τον Ορέστη ότι η δολοφονία του πατέρα του ήταν ατύχημα. Η Αλίκη εξακολουθεί να ανησυχεί για την εξαφάνιση του Παύλου τη στιγμή που η Αγάπη μαθαίνει από το Στέργιο ότι κανένας στην εταιρία δε γνωρίζει για το ξαφνικό ταξίδι του Παύλου και αποφασίζει να κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί στον πατέρα της. Την ίδια ώρα  ενημερώνεται και η Ελισάβετ για την εξαφάνιση του Παύλου και στενοχωριέται πολύ. Ο Δημήτρης ζητά από τη Σίλα να περάσει το όνομα του στο λογαριασμό της εταιρίας και η Αφροδίτη αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Αντώνη. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τον Παύλο στο νοσοκομείο, όμως δεν του επιτρέπουν τελικά οι γιατροί να τον δει και έτσι θα προσπαθήσει να μάθει λεπτομέρειες για την υγεία του από την Αγάπη. Η αγωνία της Αλίκης θα κορυφωθεί, όταν θα βρει την ιδιόχειρη διαθήκη του Παύλου.

 Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016
22o επεισόδιο
Η αλλαγή της διαθήκης του Παύλου, ανησυχεί πολύ την Αλίκη και την Αρετή, που το συνδυάζουν με το ξαφνικό ταξίδι του. Την ίδια στιγμή ο Παύλος συνέρχεται, αλλά μοιάζει σα να μην έχει επαφή με το περιβάλλον. Παράλληλα ο μοναχός Αμβρόσιος αντιμετωπίζει τον Ορέστη, που τον κατηγορεί πως περιθάλπει εγκληματίες στο μοναστήρι. Τη συζήτησή τους ακούει τυχαία η Αμαλία, που σοκάρεται, μαθαίνοντας το παρελθόν του Αντώνη. Συγχρόνως η Λαμπρινή, μετά από σφοδρή διένεξη που έχει με τον Βαγγέλη, του ζητάει διαζύγιο. Παράλληλα ο Ορέστης, ανακαλύπτει τις βρώμικες δουλειές του Στέργιου και τον απειλεί πως δε θα κρατήσει κλειστό το στόμα του. Την ίδια στιγμή η Αγάπη λαβαίνει μήνυμα από το Φίλιππο, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και σοκαρισμένη καταφεύγει στο πατρικό της, όπου ανακοινώνει την αλήθεια στην Αρετή και στην Αλίκη.

Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016
23o επεισόδιο
Η Αγάπη, η Αρετή και η Αλίκη βρίσκονται σε τεράστιο πανικό καθώς δεν ξέρουν που είναι ο Παύλος! Ο Στέργιος παρακαλάει τον Ορέστη να μην μιλήσει σε κανέναν γι’ αυτά που ξέρει, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα του κάνει αυτή τη χάρη. Η Μάρθα στέλνει αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Φίλιππο όπου του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Αντώνης βρίζει τον πατέρα του, τον λέει ανεύθυνο και του ζητάει να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή του μικρού Γιάννη. Η Λαμπρινή «αδειάζει» τον Βαγγέλη και του ζητάει διαζύγιο. Η Ελισάβετ αποφασίζει ότι είναι έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ορέστη. Πάει σπίτι του και οι δυο τους έρχονται επιτέλους πολύ κοντά.. Η Αγάπη ψάχνει να βρει τον πατέρα της και μέσα στον πανικό αποφασίζει να συναντήσει τον Φίλιππο για να της πει, πού βρίσκεται. Η Αμαλία μαθαίνει για το παρελθόν του Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως, αν έχει κάνει κάποιο έγκλημα. Η Λίτσα τσακώνει την Ελισάβετ με τον Ορέστη να φιλιούνται και γίνεται έξαλλη!

Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016
24o επεισόδιο
Η Λίτσα αποκαλύπτει στο Δημήτρη, ότι είδε την Ελισάβετ και τον Ορέστη να φιλιούνται στο δρόμο. Ο Δημήτρης έξαλλος φτάνει στο σημείο να ζητάει εξηγήσεις κι η Ελισάβετ απολαμβάνει την εκδίκησή της… Του γυρνάει την πλάτη και φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς αυτόν… Η Αλίκη, βαθιά πληγωμένη από την αντιμετώπιση του Παύλου στο θέμα της υγείας του, σκέφτεται πολύ σοβαρά να χωρίσει μαζί του… Η Αμαλία στέκεται υπεράνω των καταστάσεων και προς μεγάλη έκπληξη όλων, κρατάει τον Αντώνη στη δουλειά της… Η Αρετή δέχεται μια  περίεργη ερωτική εξομολόγηση, από ένα νεαρό αρκετά χρόνια νεότερό της… Κι η Ελισάβετ μαθαίνει ξαφνικά ότι είναι πολύ πλούσια, αφού διαβάζει κρυφά ότι ο Παύλος στην τελευταία του διαθήκη, της αφήνει το 1/3 της περιούσιας του… Όμως ο παρορμητισμός της, για μια ακόμα φορά, θα είναι κακός σύμβουλος…

Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2016
25ο επεισόδιο
Η Αρετή αντιμετωπίζει την ερωτική εξομολόγηση του θαυμαστή της, ενώ ο Ορέστης θέτει τελεσίγραφο στην Αγάπη, πως δε θέλει πλέον καμία συνεργασία με τον Στέργιο. Λίγο αργότερα ο Ορέστης συναντά την Αμαλία και εμμέσως πλην σαφώς την απειλεί, πως θα διαδώσει στην αγορά το γεγονός πως στην εταιρεία της εργάζεται ένας εγκληματίας. Παράλληλα ο Παύλος επιστρέφει στο σπίτι του, όπου προς μεγάλη έκπληξή του, απουσιάζει η Αλίκη. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα κινηθεί δικαστικά, για να της πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Το βράδυ πια η Αλίκη επιστρέφει στο σπίτι, όπου ανακοινώνει στον Παύλο πως θέλει να χωρίσουνε. Παράλληλα ο Ορέστης αιφνιδιάζει τον Αντώνη, με την ξαφνική επίσκεψή του στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ εισβάλλει στο σπίτι της Αγάπης, όπου τη φέρνει αντιμέτωπη με την αλλαγή της διαθήκης του Παύλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !