Ο Νίκος Μίχας για τη διετή απουσία του: Είχα την ανάγκη να αποτραβηχτώ, να απομονωθώ....


Ο Νίκος Μίχας για δύο χρόνια βρισκόταν εκτός Ελλάδος.«Ήμουν στη Γαλλία, για δύο χρόνια, στο Παρίσι. Έκανα μουσικές, και είχα την ανάγκη να αποτραβηχτώ, να απομονωθώ. Έτσι, το έκανα και πολύ πετυχημένα, προέκυψε-ένα κομμάτι που λέγεται «Στιγμές» και συμμετέχει ο Ρομάν Καντελά, που κάνει ένα χιπ-χοπ σημείο μέσα. θέλω να κάνω στη ζωή μου πάντα κάτι που να με πηγαίνει μπροστά, να με εξελίσσει. Δεν έχω σταματήσει να γράφω μουσικές, έχω γράψει πολλά κομμάτια, έχω ετοιμάσει ένα δίσκο, που ελπίζω να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό. Έχω γράψει μουσικές για τηλεοπτικές σειρές όπως το κομμάτι από το σίριαλ «Μάνα εξ ουρανού», που το τραγουδούσα εγώ σε σιίχου3 του Γιώργου Φειδά. θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα ακόμα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Όπως;

«Θα μπορούσα να είμαι δύτης, πιλότος, αρχαιολόγος... Πολλές φορές με πιάνει ένας πανικός να θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα.»

-Θέλεις να γίνεις συλλέκτης εμπειριών;

«Ναι, μου αρέσει πάρα πολύ αυτό, να είμαι συλλέκτης εμπειριών.»

-Θα συμμετείχες σε τάλεντ σόου, αν σου γινόταν πρόταση σήμερα;

«Με τις συνθήκες του τότε θα έμπαινα, θα το ξανάκανα, με τις τωρινές συνθήκες, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα το ξανάκανα, ήταν εξαιρετική εμπειρία, πολλές φορές και επώδυνη, αλλά πολύ δυνατή. Επαφή κατά καιρούς έχω με τα παιδιά, όχι συχνή, με τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη, τον Γιώργο Χρήστου και καμιά φορά με την Καλομοίρα.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: