Πολύς ντόρος έχει προκληθεί γύρω από το ζήτημα των 4 καναλιών που η Κυβέρνηση αποφάσισε να αδειοδοτήσει.Οι απόψεις ,λοιπόν,γύρω από τον αριθμό διίστανται,με άλλους να ισχυρίζονται πως είναι λαθεμένη κίνηση ενώ άλλους να λένε ''και πολλά είναι''!

Τη δική της άποψη γύρω από το θέμα εξέφρασε και η δημοφιλής ηθοποιός,Μαριάννα Τουμασάτου,που παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο,''Weekend'', της εφημερίδας, ''Αγορά''.

 «Δεν θα μείνουν συνάδελφοι χωρίς δουλειά, αλλά, όταν δουλεύουν, θα πληρώνονται κιόλα! Γιατί ξέρουμε ότι ένα σωρό ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν και δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους. Αν είναι να λειτουργεί ένα κανάλι και να μην πληρώνει τους ηθοποιούς του, γιατί να λειτουργεί, να παίρνει τα λεφτά από τις διαφημίσεις και ο ηθοποιός να μην παίρνει τίποτα; Οπότε, αν πρόκειται να υπάρχει εξυγίανση, καλώς γίνεται! Ας έχουμε λιγότερα κανάλια για να πληρωνόμαστε όλοι». Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο; Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Ο χρόνος αντιδρά κανονικά. Αφήνει τις ρυτίδες του, τα σημάδια του, τους λεκέδες του, κάνει ό,τι μπορει. Είμαι 49 χρονών και έχω συμφιλιωθεί με αυτό. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω πλαστική. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι λίγο αργά για να ξεκινήσω. Θα γίνω πολύ αστεία. Τώρα, αν ξυπνήσω ένα πρωί και είμαι σαν 3 καρό, μπορεί και να κάνω κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]