Απίστευτη δήλωση από τη Μαριάννα Τουμασάτου:«Ας έχουμε λιγότερα κανάλια για να πληρωνόμαστε όλοι!»

0

Πολύς ντόρος έχει προκληθεί γύρω από το ζήτημα των 4 καναλιών που η Κυβέρνηση αποφάσισε να αδειοδοτήσει.Οι απόψεις ,λοιπόν,γύρω από τον αριθμό διίστανται,με άλλους να ισχυρίζονται πως είναι λαθεμένη κίνηση ενώ άλλους να λένε ''και πολλά είναι''!

Τη δική της άποψη γύρω από το θέμα εξέφρασε και η δημοφιλής ηθοποιός,Μαριάννα Τουμασάτου,που παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο,''Weekend'', της εφημερίδας, ''Αγορά''.

 «Δεν θα μείνουν συνάδελφοι χωρίς δουλειά, αλλά, όταν δουλεύουν, θα πληρώνονται κιόλα! Γιατί ξέρουμε ότι ένα σωρό ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια δουλεύουν και δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους. Αν είναι να λειτουργεί ένα κανάλι και να μην πληρώνει τους ηθοποιούς του, γιατί να λειτουργεί, να παίρνει τα λεφτά από τις διαφημίσεις και ο ηθοποιός να μην παίρνει τίποτα; Οπότε, αν πρόκειται να υπάρχει εξυγίανση, καλώς γίνεται! Ας έχουμε λιγότερα κανάλια για να πληρωνόμαστε όλοι». Ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο; Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Ο χρόνος αντιδρά κανονικά. Αφήνει τις ρυτίδες του, τα σημάδια του, τους λεκέδες του, κάνει ό,τι μπορει. Είμαι 49 χρονών και έχω συμφιλιωθεί με αυτό. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω πλαστική. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα. Είναι λίγο αργά για να ξεκινήσω. Θα γίνω πολύ αστεία. Τώρα, αν ξυπνήσω ένα πρωί και είμαι σαν 3 καρό, μπορεί και να κάνω κάτι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !