Ετοιμάζει είσοδο στα έντυπα ο Μάρης;


Μετά την επιτυχή πορεία που έχει ο Ομιλος ,24 Media, ο επιχειρηματίας ,Δημήτρης Μάρης, δείχνει ενδιαφέρον να μπει και στα έντυπα.


Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, μετά το Διαδίκτυο και την ενασχόληση με το ραδιόφωνο, τα στελέχη του Ομίλου που διευθύνει τον προτρέπουν να ασχοληθεί και με τα έντυπα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μάρης έχει πραγματοποιήσει σειρά επαφών, βολιδοσκοπώντας το περιβάλλον.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο ιδιοκτήτης της 24 Media συμμετείχε με ένα μικρό ποσοστό στο εκδοτικό εγχείρημα της «Δημοκρατίας» ,του Γιάννη Φιλιππάκη. Ωστόσο, οι επιλογές του τελευταίου σταδιακά τον απομάκρυναν από το εν λόγω project. Με αφορμή, πάντως, την πληροφορία για την είσοδο Μάρη στις εκδόσεις, κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να το επιχειρήσει μέσα από τον «Πήγασο» του Φώτη Μπόμπολα, με τον οποίο είναι συνεταίροι στην εταιρεία Στοίχημαν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: