Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο σίριαλ ,«Σαν οικογένεια»-Όσα είπε για τον ιδιαίτερο ρόλο του


Έναν χρόνο μετά την τελευταία τηλεοπτική συμμετοχή του, στην κωμική σειρά του Alpha,«Μη με σκας» (που κόπηκε άρον άρον), υποδυόμενος τον πατέρα του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποδέχθηκε την πρόταση της σεναριογράφου ,Μαρίας Γεωργιάδου, για το σίριαλ, «Σαν οικογένεια», το οποίο ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα στον Alpha Kύπρου, με την καλύτερη δυνατή αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό.


 «Ήδη έχω κάνει τα πρώτα έξι γυρίσματα στο νησί και θα επιστρέψω για τα επόμενα επεισόδια. Η Μαρία Γεωργιάδου, την οποία εκτιμώ πολύ, μου έδωσε να ζωντανέψω έναν εκπληκτικό ήρωα. Ενσαρκώνω έναν συνταξιούχο παιδίατρο, τον Βασίλη, που πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στο ορφανοτροφείο -μάλιστα, ένα μέρος του κτηρίου και της γης τού ανήκει- κι έτσι γνωρίζει καλά τα τέσσερα παιδιά. Τα αγαπά πολύ και είναι ο μόνος που γνωρίζει πράγματα για το παρελθόν τους. Όταν ο γιος του, ο Λουκάς (Νίκος Αρβανίτης), αποφασίζει να κλείσει το ίδρυμα για να αναγείρει πολυκατοικίες, εκείνος αντιστέκεται, καθώς εκεί γίνεται εξαιρετική δουλειά. Τότε, ο ίδιος του ο γιος θα θελήσει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο, υποστηρίζοντας ότι είναι ψυχικά ασθενής, για να τον βγάλει από τη μέση», λέει στην εφημερίδα,''Espresso'',ο σπουδαίος ηθοποιός.

Η υπόθεση της σειράς αφορά τέσσερα παιδιά (Γιώργος Καφετζόπουλος, Ερμογένης Σκιτίνης, Μαρίνα Μανδρή, Αναστασία Παντούση) που έχουν μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και έχουν πάρει την απόφαση στην ενηλικίωσή τους να ζήσουν ως οικογένεια, χωρίς ποτέ να ψάξουν για τους βιολογικούς γονείς τους. Ωστόσο, η απόφασή τους θα ανατραπεί, όταν ένας εξ αυτών θα αρρωστήσει σοβαρά.
Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφει η Βίκυ Μανώλη(''Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα'',''Ιωάννα της καρδιάς'').

*Να υπενθυμίσουμε πως το σίριαλ πρόκειται να έρθει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΪ,έπειτα από συμφωνία με τον Alpha Κύπρου.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: