Θέμος Αναστασιάδης στην εξεταστική: Πάνε να κλείσουν υγιέστατα κανάλια

0

Σαφέστατες πολιτικές ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο της ΜΜΕ, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας μίας «νέας διαπλοκής», καταλόγισε ο εκ των εκδοτών της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, στην κυβέρνηση. 

«Είναι δύο υγιέστατες επιχειρήσεις STAR και Alpha, που πάνε να κλείσουν. Γιατί; Πάμε να ανοίξουμε επιχειρήσεις και τις κλείνουμε;» αναρωτήθηκε. Πρόσθεσε ακόμα ότι η απόπειρα δημιουργίας φιλικών ΜΜΕ είναι «λαιμητόμος για κάθε κυβέρνηση», ενώ υπενθύμισε την υπόθεση Κοσκωτά. 

Η αιχμή αυτή προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Θεοφύλακτου που είπε παρεμβαίνοντας: «Δεν δέχομαι την σύγκριση». «Δεν έκανα σύγκριση» διευκρίνισε ο δημοσιογράφος και εκδότης, προσθέτοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπερδευτεί, ήταν ενάντια στα καθεστωτικά μέσα και άλλαξε». 

Σε άλλο σημείο ο κ. Αναστασιάδης διερωτήθηκε επίσης «γιατί ο πρωθυπουργός ασχολείται μόνο μαζί μου», ενώ συμπλήρωσε, προειδοποιώντας την κυβέρνηση: «Συγχαρητήρια για το χτύπημα στη διαπλοκή που κάνατε, αλλά προσέξτε όμως μην πέσετε θύμα μιας άλλης διαπλοκής…. Εμείς δεν έχουμε σχέση με τη διαπλοκή, δεν έχουμε ούτε μπουλντόζα, μόνο μια εφημερίδα». 

«Μου κάνει εντύπωση ότι όλοι εκτός από τον κ. Βαρδινογιάννη που έκανε ίδιες επενδύσεις, όλοι οι άλλοι διατηρείται τα μαγαζιά σας με δανεισμό» παρατήρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας, για να απαντήσει ο εκδότης: «Το δάνειο δεν είναι κακό πράγμα, κακό είναι να μην αποπληρώνεται». 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Μ. Βορίδη, ο Θ. Αναστασιάδης επιβεβαίωσε ότι αισθάνεται υπό πολιτικό διωγμό, ενώ αναφέρθηκε και σε «παρακρατικές και περίεργες ομάδες που περνάνε και τα σπάνε, οι “Ρουβίκωνες”, και μετά πάνε και χαιρετιούνται με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ». 

«Κανείς δεν θα μπορέσει να κλείσει το Πρώτο Θέμα όσο κι αν κάποιος στεναχωριέται, δεν κλείνει, πάει μπροστά με κυρίαρχο ρόλο στο μέλλον» τόνισε ο εκδότης. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε επίσης σε «δημοσιογράφους που χρηματοδοτούνται από την ΚΥΠ, ειδικά αυτό φαίνεται και από τα δημοσιεύματα των δύο τελευταίων ημερών», ενώ μίλησε και για «ανεξέλεγκτες δυνάμεις» που θα εκθέσουν την κυβέρνηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !