Ερμίνα Κυριαζή: Με το Μπρούσκο άρχισαν οι δουλειές στην Κύπρο να δουλεύουν αλλιώς

Η πρωταγωνίστρια των «Δίδυμων Φεγγαριών», Ερμίνα Κυριαζή μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για τις ευκαιρίες που δίνει τα τελευταία χρόνια η Κύπρος στους ηθοποιούς.

Προτιμάς την Ελλάδα ή την Κύπρο;


«Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει προσφέρει η Κύπρος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν από την Ελλάδα. Η μισή μου ζωή ήταν εκεί. Με δένουν πολλά πράγματα. Αλλά στην παρούσα φάση δεν νιώθω έτοιμη να γυρίσω στην Ελλάδα»

Δίνονται περισσότερες πλέον ευκαιρίες για έναν ηθοποιό στην Κύπρο; Υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεγάλη ανάπτυξη στον τομέα της μυθοπλασίας...


«Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Στην Ελλάδα η κρίση στο πολιτιστικό κομμάτι είναι πολύ σοβαρή. Και εδώ βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει η ευχέρεια προηγούμενων χρόνων, σίγουρα όμως σε σχέση με την Ελλάδα παρατηρείται μια μεγαλύτερη κινητικότητα»

Το «Μπρούσκο» άνοιξε νέους δρόμους στην κυπριακή μυθοπλασία;


«Σαφώς. Η καλή ποιότητα παραγωγής, το σενάριο, η σκηνοθεσία, τα εξωτερικά γυρίσματα σε Κρήτη και Κύπρο και φυσικά η συνεργασία εξαίρετων Ελλήνων και Κυπρίων ηθοποιών έφεραν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις οθόνες μας. Με το «Μπρούσκο» άρχισαν οι σειρές στην Κύπρο να δουλεύουν αλλιώς», λέει στο περιοδικό Tv Έθνος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: