Το παράπονο του Μάριου Αθανασίου.

O Mάριος Αθανασίου σε συνέντευξή του στη Secret, μίλησε για τα παιδιά του και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Μαρία Σολωμού, με την οποία έχουν και ένα παιδί μαζί.


Μίλησε μας για τη σχέση που έχεις με τα παιδιά σου. Προλαβαίνεις να τα βλέπεις; 
Αυτό είναι το παράπονο μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς σε αυτή τη φάση της ζωής μας, έτσι όπως είναι τα πράγματα. Μου λείπουν και τα δύο πολύ και θα ήθελα να τα βλέπω πολύ περισσότερο. Τα παιδιά μου είναι η μεγάλη μου χαρά. Είναι το μοναδικό κομμάτι που με ξεκουράζει απόλυτα. Μου απορροφά ό,τι αρνητικό μπορεί να έχει η μέρα μου.

Με την πρώην σύντροφο σου, Μαρία Σολωμού, με την οποία έχετε κι έναν γιο, κρατάτε μια πολύ καλή σχέση. Είναι δύσκολο αυτό να γίνει τελικά; 
Δεν μου φαίνεται δύσκολο, μου φαίνεται φυσιολογικό. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να το κάνουν. Όλοι περνάνε και δύσκολα και εύκολα, δηλαδή έχουν κάποιες φάσεις. Μιλάω για ανθρώπους που έχουν χωρίσει. Αλλά αν τα πράγματα ηρεμήσουν και έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το πρώτο ζητούμενο είναι το παιδί, οπότε οφείλεις να έχεις μια καλή σχέση. Είναι μονόδρομος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: