Το ευχαριστώ της Σίσσυς Χρηστίδου για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης

Unknown
0

Μια από τις πιο δύσκολες και δυσάρεστες στιγμές της ζωής τους ζουν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, καθώς πριν λίγες μέρες έχασαν το μωράκι τους, λίγο πριν τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης.


Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αμέσως μετά την ανάρτηση, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τους έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για να προσπαθήσουν να απαλύνουν τον πόνο τους. Όλοι οι διαδικτυακοί τους φίλοι θέλησαν να συμπαρασταθούν στο ζευγάρι με τα συγκινητικά μηνύματα να κατακλύζουν τους λογαριασμούς τους στα social media. Σήμερα, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που δέχθηκε. Έτσι, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία στα προσωπικά της social media που δείχνει την οικογένεια της ενωμένη γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστώ, για όλη την αγάπη και τις προσευχές σας. Η ζωή συνεχίζεται, η ζωή είναι ωραία. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη». Μέσα σε λίγα λεπτά η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε εκατοντάδες ευχές και σχόλια για το τρυφερό ευχαριστήριο μήνυμα της.


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !