Κωνσταντίνος Κάππας: Δεν είχε τύχει να παρακολουθήσω τους «Συμμαθητές»

0
Ο Κωνσταντίνος Κάππας είναι μία από τις νέες αφίξεις του 3ου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» και εξομολογήθηκε στην Νάνσυ Νικολαΐδου και στο Tv Έθνος πως δεν είχε δει τη σειρά πριν να του γίνει η πρόταση…. 

Αλήθεια, η συνεργασία σου με τους Συμμαθητές πως προέκυψε; 
«Εννοείται εντελώς ξαφνικά! Εκεί που καθόμουν στον καναπέ και κοιτούσα το ταβάνι και αναρωτιόμουν τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το καλλιτεχνικό μέλλον μου, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε η πρόταση για τους «Συμμαθητές». Μάλιστα στη συνέχεια χτύπησε και ακόμα δυο -τρεις φορές το τηλέφωνο και για κάποια άλλα πράγματα – όπως για παράδειγμα, η άλλη πρόταση αφορούσε στο θέατρο – και ενώ μέχρι εκείνη τη δεδομένη στιγμή μπορεί να είχες άπλετο χρόνο, ξαφνικά διαπιστώνεις πως όλο το χειμώνα μπορεί να μη σου φτάνει το 24ωρο για να προλάβεις 

Είσαι ένας ηθοποιός που δεν φοβάται να κρατά αποστάσεις… ασφαλείας από την τηλεόραση και δεν λες εύκολα «ναι» σε ό,τι προκύψει. Πως και …γλυκάθηκες από τους «Συμμαθητές;»; 
«Μα μου άρεσε πολύ ο ρόλος και στη συνέχεια μου άρεσαν πολύ και οι «Συμμαθητές»! 

Τι εννοείς στη συνέχεια; 
«Τη σειρά δεν είχε τύχει να την παρακολουθήσω. Είχα πέσει μόνο πάνω σε κάποια τρέιλερ και σε κάποιες μεμονωμένες σκηνές. Έτσι μπήκε στα Internet και την είδα και πραγματικά τη λάτρεψα. Είναι μια δουλειά που έχει φοβερό σενάριο, απίστευτο ρυθμό, είναι καλογυρισμένη και γενικότερα προσέγγιση από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια. 

Και ο δικός σου «Συμμαθητής» τι χαρακτηριστικά έχει; 
Υποδύομαι ένα παιδί που στο σχολείο δεν τα είχε περάσει και …super! Ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων – να σκεφτείς ένα από τα παρατσούκλια του ήταν «Αόρατος» – και το οποίο είχε υποστεί μιας μορφής μπούλινγκ. Ένα παιδί το οποίο και τώρα που έγινε άνδρας εννοείται πως εξακολουθεί να είναι μοναχικός τύπος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !