Η αποχώρηση της Λεκάκη ήταν για μας κεραμίδα

Όλα πάλι από την αρχή... Αν νομίζατε πως έχουμε «ξεφυλλίσει» πια για τα καλά το «βιβλίο» του «Ταμάμ» και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από το τέλος, κάνετε λάθος! Η λατρεμένη σειρά του ΑΝΤ1 έρχεται και πάλι στους δέκτες μας, μόνο που αυτήν τη φορά έχει κάνει... restart!
Το ρομάντζο, η γλύκα, η αθωότητα, τα νεανικά (και όχι μόνο...) καρδιοχτύπια, το γέλιο, αλλά και η συγκίνηση συνθέτουν ξανά το τηλεοπτικό παζλ του Πιέρρου Ανδρακάκου. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε να ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας από την αρχή.
Λίγες μόνο ημέρες μετά το πρώτο «πάμε» του Πιέρρου και ενώ τα γυρίσματα γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, εμείς καταφέραμε να τον «εντοπίσουμε» και να συζητήσουμε μαζί του τα πάντα!
Γιατί έφυγε η Μαρία Λεκάκη, πώς συναντήθηκαν με τη Μυρτώ Αλικάκη, τι μας επιφυλάσσει ο τρίτος κύκλος της σειράς;
Τι ακριβώς έγινε με τη Μαρία Λεκάκη. Για όλους εμάς η είδηση της αποχώρησής της ήταν... κεραμίδα!
Και για εμάς κεραμίδα ήταν (γέλια). Δεν μπορώ να σου πω ψέματα.
Δηλαδή ήταν κάτι που προέκυψε την τελευταία στιγμή; Το ότι αποφάσισε να αποχωρήσει το έμαθες κι εσύ τον περασμένο μήνα;
Ναι, γιατί τότε το αποφάσισε... Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού από τη στιγμή που το κανάλι μας ανακοίνωσε ότι προχωράμε, όλοι είχαμε πει θα το κάνουμε. Οτι θα το πάμε παρακάτω. Οπότε η Μαρία άλλαξε τα πλάνα της και το αποφάσισε πριν από λίγες εβδομάδες, λόγω του θεάτρου και κάποιων προτάσεων που δέχτηκε. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να... συντονιστούμε όλοι μαζί.
Και; Αγχώθηκες;
Αγχώθηκα, αλλά δεν άφησα το άγχος μου να με κυριεύσει. Προσωπικά με ενδιέφερε να βρω τη λύση στο πρόβλημα, και η λύση αυτή να είναι και ιδανική.
Πώς επέλεξες τη Μυρτώ Αλικάκη;
Η Μυρτώ είναι μία ηθοποιός που εκτιμώ αφάνταστα και που πριν από πολλά χρόνια την είχα συναντήσει και είχαμε συνεργαστεί στο «Black Out», την κινηματογραφική ταινία. Ετσι τώρα μιλήσαμε και είδαμε διάφορους συναδέλφους για να δούμε ποιος μπορεί να «κουμπώσει» καλύτερα στον ρόλο της «Μυρτώς» και με όλο το κλίμα και το πλαίσιο της σειράς, και όλοι μας, και εγώ και το κανάλι, αλλά και οι Γερμανοί παραγωγοί στους οποίους ανήκουν τα δικαιώματα του «Ταμάμ», καταλήξαμε πως η Μυρτώ είναι όντως ιδανική γι’ αυτόν τον ρόλο.
Εδεσε κατευθείαν με όλη την υπόλοιπη παρέα;
Η Μυρτώ είναι μία πολύπλευρη ηθοποιός που πραγματικά μπορεί να προσαρμοστεί και να δέσει εύκολα σε όποιο περιβάλλον ή κατάσταση κι αν βρεθεί. Με το που ξεκίνησε το δοκιμαστικό έβγαλε προς τα έξω την εικόνα σαν να ήταν... από πάντα εκεί! Είναι μία εντελώς διαφορετική ηθοποιός από τη Μαρία Λεκάκη και γι’ αυτό θα τη δούμε να βγάζει τη δική της «Μυρτώ».
Τις προάλλες μου είπες ότι φέτος θα είναι «όλα από την αρχή»! Τι ακριβώς εννοείς; Θα είναι όλα από την αρχή... Η σειρά κάνει restart, πώς αλλιώς να σ’ το πω; Βλέπουμε τους ήρωες να βρίσκονται σε μία εντελώς διαφορετική φάση ζωής. Οταν ξεκίνησε το «Ταμάμ», αρχικά είχε ασχοληθεί πιο πολύ με τις πολιτισμικές συγκρούσεις αυτής της οικογένειας. Τώρα δεν είναι έτσι. Γίνεται πιο προσωπικό. Για να σου δώσω να καταλάβεις, φέτος μπορεί κάποιος να δει άνετα το «Ταμάμ» κι ας μην έχει παρακολουθήσει τους δύο προηγούμενους κύκλους. Η σειρά πάει παρακάτω και ανοίγει νέα κεφάλαια στο βιβλίο της ιστορίας της.
Φέτος πώς θα δούμε τους ήρωες;
Το γεγονός που κυριαρχεί σε αυτόν τον κύκλο είναι ότι η Ελλη και ο Τζεμ κάνουν παιδί. Θα δούμε την Ελλη να προσπαθεί να συνδυάσει τα θέματα της μητρότητας με τις υποχρεώσεις της τις φοιτητικές. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Τζεμ, ο οποίος αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να ασχολείται μόνο με την μπάντα του και, ως πατέρας πια, ξεκινά να αναζητά δουλειά. Ταυτόχρονα η έλευση του μωρού θα δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή και στον Μετίν και στη «Μυρτώ», οι οποίοι από γονείς αίφνης γίνονται... παππούς και γιαγιά. Χώρια που ακόμα δεν έχουν χωνέψει τη σχέση αυτή των παιδιών τους. Από την άλλη μεριά, θα δούμε την Ελλη και την Κατερίνα να ανοίγουν το δικό τους blog, όπως επίσης και την Ντιλέκ να περνάει στην Ιατρική και να αρχίζει να διεκδικεί τη ζωή της, τα θέλω της!
MADE IN GREECE 
Η πρεμιέρα του «Ταμάμ» προγραμματίζεται από τον ΑΝΤ1 να γίνει περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα. Το σενάριο υπογράφουν και πάλι ο Βασίλης Ρίσβας και η Ελενα Σακαλή, και μάλιστα τα φετινά επεισόδια είναι εντελώς... made in Greece, μια και η ιστορία του Μετίν και της Μυρτώς σύμφωνα με το γερμανικό σενάριο, το οποίο εμείς πέρσι και πρόπερσι ελληνοποι-ήσαμε, έχει ολοκληρωθεί προ πολλού!
Πηγή:Tv έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: