Πέτρος Κωστόπουλος:« Τα μεγαλύτερα νούμερα τα έκαναν άγνωστοι άνθρωποι»


Ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάζει και φέτος στον Alpha το ''Βράδυ''. Ο ίδιος ,σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά τόσο για την  tv όσο και για το ποιοι φέρνουν νούμερα...

Κατά τ’ άλλα, απολαμβάνεις ακόμα την τηλεόραση; 

''Ναι, διασκεδάζω όταν είμαι στο στούντιο. Αισθάνομαι σαν μικρό παιδί με παιχνίδια. Μου είναι σαν χόμπι, σαν μπάσκετ. Τώρα βλέπω ότι ήμουν χαζός που δεν ασχολιόμουν. Την αγαπάω πια την τηλεόραση. Παλιά τη σνόμπαρα, όμως ,πηγαίνω εκεί και περνάω πολύ καλά. Μου αρέσει γιατί έχει μία ελευθερία. Μ’ αρέσει και το πρωινό και το βραδινό, όλα μου αρέσουν (σ.σ.: γέλια)''.

Ποιοι «επώνυμοι» πιστεύεις ότι έχουν επιρροή στην Ελλάδα; 

''Αν κοιτάξεις από τα νούμερα, θα δεις ότι τα μεγαλύτερα τα έκαναν άγνωστοι άνθρωποι. Πιτσιρικάδες, ας πούμε, που βρίσκονται στο ίντερνετ. Και με εντυπωσίασε πώς σταρούμπες έκαναν τόσο χαμηλά νούμερα. Αυτό σημαίνει ότι τους έχουν βαρεθεί ή ότι οι σταρούμπες δεν έχουν κάτι καινούργιο να πουν ή ότι φυλάνε τη ζωή τους too much, φοβούνται να εκτεθούν στην τηλεόραση για πράγματα που δεν αξίζει να κρυφτείς. Εγώ, ας πούμε, θα το έκανα, θα έλεγα και κάτι παραπάνω ως δωράκι στον οικοδεσπότη για να καταγραφείς και εσύ ως έξυπνος ή χαριτωμένος άνθρωπος. Δεν έρχεται κανείς εκεί να του κάνω ανάκριση. Δεν τον ρωτάω πόσα λεφτά έχει, για να στείλω τα στοιχεία στη Λαγκάρντ. Έχω την αίσθηση ότι όποιον υποδέχομαι τον σέβομαι, είναι σαν να έρχεται σπίτι μου. Το πλατό είναι σαν ένα λοφτ αμερικανικό στο κέντρο της Αθήνας, στο Γκάζι. Αφού σε φιλοξενώ, μη φοβάσαι, δεν θα σε εκθέσω. Μόνο με πολιτικούς μπορείς να μπεις σε κόντρα και να ζητήσεις λογαριασμό για όσα έκαναν. Δεν γουστάρω, επίσης, να βγάζω αντικοινωνικά στοιχεία, με αυταρχικές απόψεις. Ίσως, όμως, φέρω κάποιους για να συγκρουστούμε. Ένα talk show δεν δικαιούται να είναι μόνο χώρος για τοποθέτηση απόψεων, όπως λέμε «τοποθέτηση προϊόντων». Αν φέρω κάποιον, δεν θα τον φέρω για να τον κοιτάω ενώ αναπτύσσει τις απόψεις του μπας και κάνω νούμερα. Όταν έχουμε άποψη, πρέπει να πληρώνουμε διόδια και σε μένα θα τα πληρώσει. Έχω μεγαλώσει αρκετά, πιστεύω έχω αρκετή εμπειρία για να ανέχομαι τον bullshitισμό του απόλυτου τίποτα που γίνεται κάποιος για μια ημέρα βγαίνοντας σε μια εκπομπή και λέγοντας γελοιότητες''.

Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: